Tophold skuffer: Motherwell blev dukket af Hamilton Academical

Efter at have været bagud i kampen mod Motherwell, præsterede Hamilton Academical et flot comeback og vandt opgøret med 2–1

Allerede efter fem minutter inde i kampen faldt det første mål til Motherwell, da Chris Long på oplæg af Jermaine Hylton nettede og bragte dem foran.

De kunne dog ikke fastholde føringen. Hamilton Academical udlignede i det 68. minut til 1–1, da Aaron McGowan kom på måltavlen.

Kort tid efter udligningen scorede Hamilton Academical det afgørende mål, da David Moyo sendte bolden i mål og scorede til 2–1. Forarbejdet stod Aaron McGowan for.

Hamilton Academical ligger efter sejren på 11. pladsen. De skal i næste runde forsøge at følge op på dagens sejr, når de møder Hibernian på udebane. På trods af nederlaget holder Motherwell holder sin øjeblikkelige tredjeplads. De skal i næste runde forsøge at rejse sig mod Aberdeen, som venter på udebane på onsdag.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere