Topholdet Benfica vinder tæt opgør over Aves

Benfica forsvarer sin placering i toppen af Primeira Liga med en 2–1-sejr over Aves

Efter 20 minutter faldt kampens første mål til Aves, da Mehrdad Mohammadi på oplæg af Adam Dzwigala sendte bolden i nettet. Han har på nuværende tidspunkt scoret seks mål i denne sæson af Primeira Liga.

Benfica formåede at udligne i det 76. minut, sådan at stillingen lød 1–1, da Pizzi udnyttede et straffespark. Det var Pizzis 12. mål i Primeira Liga i denne sæson.

Det afgørende mål i kampen kom efter 89 minutter, da André Almeida viste målinstinkt og scorede til 2–1. Vinicius stod for assisten til målet.

Benfica fortsætter med sejren deres gode form og ligger efter kampen på en øjeblikkelig førsteplads. Næste mulighed for igen at hente tre point er på fredag mod Sporting CP på udebane. Efter 14 nederlag i 16 kampe ligger Aves på 18. pladsen i Primeira Liga. De skal i næste runde forsøge at rejse sig på hjemmebane, hvor Portimonense kommer på besøg 18. januar.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere