Topholdet Celtic sejrede i tæt opgør mod Aberdeen

Celtic forsvarer sin placering i toppen af Premiership med en 2–1-sejr over Aberdeen

Det første mål i kampen faldt allerede efter syv minutter til Celtic, efter Christopher Jullien sendte bolden i mål og bragte hjemmeholdet foran efter assist af Ryan Christie.

På trods af den dårlige start på kampen fik Aberdeen udlignet til 1–1 efter 35 minutter, da Sam Cosgrove efter oplæg af Niall McGinn satte kampens andet mål i nettet. Det var hans tiende mål i Premiership i denne sæson.

Odsonne Edouard scorede det afgørende mål i det 66. minut til resultatet 2–1 til Celtic. Det er blevet til 11 scoringer fra ham indtil videre i denne sæson af Premiership. Ryan Christie kunne endnu engang notere sig for et oplæg, da han også lagde op til holdkammeratens scoring.

Sam Cosgrove gik et tidligt i bad i møde, da han efter 69 minutter fik direkte rødt kort. Det betød, at Aberdeen spillede ti mod elleve resten af kampen. Herefter bød kampen hverken på flere mål eller røde kort, og det endte derfor med en Celtic-sejr på 2–1.

Sejren betyder, at Celtic fortsætter de gode takter i Premiership, og de kampen på en øjeblikkelig førsteplads. I næste runde venter St. Mirren på udebane, hvor de igen skal forsøge at tage de tre point. Aberdeen ligger efter nederlaget fortsat på en fjerdeplads. Næste mulighed for at rejse sig ovenpå dagens nederlag er på torsdag, hvor Livingston venter på hjemmebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere