Topholdet Lazio tog smal favoritsejr over SSC Napoli

Med en sejr på 1–0 over SSC Napoli bevarer Lazio deres placering i toppen af tabellen

Lazio gik ind til opgøret med ni sejre i træk, og den gode form skulle de forsøge at forsætte, da de mødte SSC Napoli. Det lykkedes da også Simone Inzaghis mandskab at fortsætte de gode takter og hente alle tre point med fra kampen.

SSC Napoli var klart det hold med mest boldbesiddelse, men dominansen blev aldrig omsat til mål. I stedet måtte de selv indkassere den scoring, som skulle vise sig afgørende i det målfattige opgør.

Efter 82 minutter noterede Lazio sig det eneste mål i kampen, da Ciro Immobile bragte hjemmeholdet foran. Han har nu lavet 19 mål på 17 kampe.

Lazio fortsætter med sejren deres gode stime og ligger i øjeblikket på en tredjeplads i tabellen. Næste mulighed igen at hente for tre point er på lørdag på hjemmebane mod Sampdoria. SSC Napoli ligger efter nederlaget på niendepladsen. Første mulighed for at revanchere dagens nederlag er på lørdag, når de i næste runde møder Fiorentina på hjemmebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere