Topholdet Liverpool tog smal sejr over Tottenham

Liverpool bevarer førstepladsen, efter en sejr på 1–0 mod Tottenham

Liverpool gik ind til opgøret uden nederlag i en stribe kampe, og den gode form skulle de forsøge at forsætte, da de mødte Tottenham. Det lykkedes da også Jürgen Klopps mandskab at fortsætte de gode takter og hente alle tre point med fra kampen.

Kampens første og eneste scoring faldt efter 37 minutter. Det var Roberto Firmino som stod for målet til stillingen 1–0. Det var Mohamed Salah, der fandt 28-årige Roberto Firmino den afgørende aflevering. Det var fjerde gang han noteres for en assist i denne sæson.

Selvom det var Tottenham, som skulle jagte en udligning, var det Liverpool, som sad på spillet. Med spilovertaget i størstedelen af kampen lykkedes det dem at køre den smalle sejr hjem og tage alle tre point.

Sejren betyder betyder, at Liverpool fortsætter deres gode stime, og de ligger derfor på en øjeblikkelig førsteplads. Næste chance for tre point er 19. januar, når Manchester United kommer på besøg. Nederlaget ændrer ikke Tottenhams øjeblikkelige placering i Premier League, hvor det fortsat ligger på ottendepladsen. De skal i næste runde forsøge at revanchere dagens nederlag, når Watford venter på udebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

2 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere