Topholdet Sivasspor vinder tæt opgør over Göztepe

Med en sejr på 1–0 over Göztepe bevarer Sivasspor den gode placering i toppen af Superlig

Med en række kæmape uden nederlag gik Sivasspor ind til opgøret med masser af selvtillid, og den gode form skulle de forsøge at forsætte, da de mødte Göztepe. Det lykkedes da også Riza Calimbays mandskab at fortsætte de gode takter og hente alle tre point med fra kampen.

Det var Sivasspor, som målt på både spilovertag og antal afslutninger dominerede opgøret, og det lykkedes også træner Riza Calimbays mandskab at omsætte dominansen til den scoring, som i sidste ende skulle være nok til en sejr og tre point på kontoen.

Det eneste mål i faldt 66 minutter inde i kampen til Sivasspor, da Mustapha Yatabare efter oplæg af Arouna Kone viste målnæse bragte dem for.

Sivasspor fortsætter med de tre point deres gode form og ligger i øjeblikket på en førsteplads i tabellen. I næste runde venter Besiktas på udebane, hvor de igen skal forsøge at tage de tre point. Nederlaget ændrer ikke Göztepes øjeblikkelige placering i Superlig, hvor det fortsat ligger på niendepladsen. De møder i næste runde Antalyaspor på søndag, hvor de skal forsøge at rejse sig efter dagens nederlag.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere