Trabzonspor vandt sikkert over Kayserispor

Kayserispor taber 2–6 til Trabzonspor og er fortsat at finde i bunden af Superlig

Kampens første mål faldt allerede efter syv minutter til Trabzonspor, da Alexander Sørloth efter forarbejde af Abdulkadir Parmak passerede Kayserispors målmand og bragte dem foran.

De satte sig for alvor på kampen med deres mål nummer to til stillingen 2–0, da Anthony Nwakaeme efter en assist fra Jose Sosa fik bolden i nettet.

Der gik kun seks minutter efter seneste mål før, der var reduceret, da unge Ömer Uzun efter oplæg af Hasan Hüseyin Acar satte bolden i mål til stillingen 1–2.

Kort inde i anden halvleg kom Trabzonspor yderligere foran, og manden bag scoringen var Daniel Sturridge. Alexander Sørloth fortsatte sin gode kamp ved denne gang at stå for oplægget til målet.

Kampens femte mål blev også scoret af Trabzonspor, da Daniel Sturridge sendte bolden ind bag målmanden på et straffespark og scorede sit andet mål.

Det tog ikke lang tid, før Abdulkadir Parmak udbyggede føringen yderligere til 5–1.

Kayserispor formåede at reducere, da Artem Kravets sendte bolden i nettet og gjorde det til 2–5. Ömer Uzun fortsatte i øvrigt sin gode kamp ved at stå for oplægget til målet.

Efter 90 minutter lukkede og slukkede Trabzonspor kampens med målet til 6–2, da Alexander Sørloth sendte bolden i nettet for ottende gang. Han har lavet ti kasser indtil videre i denne sæson af Superlig. Endnu engang var Jose Sosa i oplæggerens rolle, da han stod for forarbejdet til holdkammeratens scoring.

Med sejren overhaler Trabzonspor Besiktas i tabellen og ligger på tredjepladsen. I næste under venter Kasimpasa på hjemmebane. Nederlaget var Kayserispors tredje nederlag i streg, og de indtager nu 18. pladsen i Superlig. Første mulighed for at rejse sig ovenpå dagens nederlag er på søndag, når de skal på besøg hos Alanyaspor.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere