Trapani tabte hjemme mod Pisa

Trapani er stadig at finde i bunden af Serie B efter dagens nederlag på 1–3 til Pisa

Kampens første mål faldt til Pisa allerede indenfor det første minut, efter Marco Pinato sendte bolden i nettet og bragte gæsterne foran efter assist af Francesco Lisi.

De satte sig for alvor på kampen med deres mål nummer to til stillingen 2–0, da Davide Moscardelli efter oplæg af Marius Marin fik bolden i mål.

I slutningen af første halvleg fik Trapanis Stefano Pettinari reduceret til 1–2.

Efter 67 minutter cementerede Davide Moscardelli Pisa-sejren, da han gjorde det til slutresultatet 3–1. Han bliver dermed en af de ældste målscorer i turnering med hans 39 år. Endnu engang var Francesco Lisi i oplæggerens rolle, da han fandt Davide Moscardelli med en assist til scoringen.

Pisa rykker med sejren op på ottendepladsen. De skal i næste runde forsøge at følge op på dagens sejr, når de møder Cosenza på hjemmebane. Trapani ligger efter nederlaget fortsat på en 19. plads. De møder i næste runde Pescara på søndag, hvor de skal forsøge at rejse sig efter dagens nederlag.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere