Udinese tog 3–0-sejr over Sassuolo

Søndag formiddag sikrede Udinese sig tre point med en 3–0-sejr over Sassuolo i Serie A.

Udinese kom godt fra start og noterede sig allerede kampens første mål efter 14 minutter, da Stefano Okaka Chuka nettede for dem efter forarbejde af Rolando Mandragora.

Udinese udbyggede deres føring efter 68 minutter til stillingen 2–0, da Ken Sema efter en assist fra Seko Fofana sendte bolden i nettet.

Efter 90 minutter cementerede Udinese sejren yderligere med en scoring fra Rodrigo De Paul til 3–0. Endnu engang var Seko Fofana i oplæggerens rolle.

Udinese kravler efter deres tredje sejr i sæsonen to placeringer frem og indtager i øjeblikket 11. pladsen. Næste mulighed for igen at hente tre point er på søndag mod AC Milan på udebane. Nederlaget var Sassuolos tredje nederlag i træk, og de indtager nu 14. pladsen i Serie A i tabellen. Første mulighed for at revanchere dagens nederlag er på lørdag, når de i næste runde møder Torino på hjemmebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere