Xanthi taber stort til Asteras Tripolis

Asteras Tripolis vandt en vigtig 5–0-sejr over Xanthi og kom derfor endelig ude af deres dårlige stime af nederlag

Allerede efter 13 minutter inde i kampen faldt det første mål til Asteras Tripolis, efter Sito passerede Xanthis målmand og bragte dem foran på oplæg af Jeronimo Barrales.

Der gik ikke længe, før Milan Rastavacs mandskab bragte sig yderligere foran med 2–0, da Eneko Capilla efter oplæg af Luis Fernandez satte kampens andet mål i nettet.

Det tog lang tid for Luis Fernandez, at bringe Asteras Tripolis yderligere foran 3–0.

Asteras Tripolis skulle kun bruge otte minutter på at udbygge føringen til 4–0, da Jeronimo Barrales var skarp fra 11-meterpletten og sendte bolden ind bag modstanderens målmand på et straffespark.

Overtidsdramaet var dog ikke slut endnu, da Asteras Tripolis igen kom på tavlen efter et mål af Dani Suarez.

Med sejren bevarer Asteras Tripolis deres placering i 1. Division og ligger fortsat på en 12. plads. Næste mulighed for igen at hente tre point er på lørdag i udekampen Atromitos. Xanthi ligger efter nederlaget på syvendepladsen. Første mulighed for at revanchere dagens nederlag er på søndag, når de i næste runde møder AE Larissa på hjemmebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere