Efter ulykke på Roskilde: Nu er der nyt fra rapper

Rapperen Del the Funky Homosapien har nu givet det første livstegn, efter han lørdag aften faldt ned af orange scene og blev kørt på sygehuset

Se det vanvittige styrt her og få forsangerens chokerede reaktion. Video: Freja Juels og Nikolaj Trane Karstenberg. Redigering: Kristian Hansen og Peter Boier

Roskilde Festival sluttede lørdag aften på den mest træls måde efter en uge med sol, sommer og højt humør på dyrskuepladsen på Midtsjælland.

Mod slutningen af Gorillaz' koncert på orange scene, faldt den 45-årige amerikanske rapper Del the Funky Homosapien ned af scenen og koncerten stoppede brat.

Del the Funky Homosapien blev kørt på sygehuset i ambulance, og siden har mange ventet på at høre, hvor slemt rapperen er kommet til skade i faldet.

Tæt på koncert-ulykke: Derfor gik det galt

Nu har han selv givet livstegn fra sig fra sin sygeseng. På Facebook skriver Del the Funky Homosapien, at han efter omstændighederne har det godt.

- Jeg har det fint, men skal være på hospitalet et stykke tid, men plejen her er fremragende, skriver han.

Se hans livstegn på Facebook her:

 

Den 45-årige amerikaner er ikke en fast del af Gorillaz, men er en af de mange gæster, bandet typisk har med sig på scenen.

Faldet skete i slutningen af nattens Gorillaz-koncert under det afsluttende nummer - superhittet 'Clint Eastwood'. Få minutter efter klokken 00.30 styrtede den 45-årige rapper ned fra scenen, og det fik forsangeren Damon Albarn til at afbryde koncerten - til de mange tusinde fremmødte gæsters bestyrtelse.

Roskilde lammet af ulykke på Orange Scene: Det ved vi lige nu

Sådan skete Gorillaz-ulykken

Gorillaz blev skabt i 1998 af Blur-forsangeren Damon Albarn. Han spiller typisk live med gæsteoptrædende. Også lørdag aften, hvor det endte galt.

Gæsten var musikeren Del the Funky Homosapien, som kom ind under det sidste nummer - kæmpehittet 'Clint Eastwood'.

Få sekunder inde i sin optræden kom Del the Funky Homosapien gående ind over scenen, mens rappede sang. Og så vandrede han nærmest lige ud over scenekanten og faldt omtrent to meter ned.

Gorillaz-frontmanden Damon Albarn gik hurtig hen og kiggede ud over scenen og stoppede helt op, mens musikken kørte videre i baggrunden. Kort efter valgte han at stoppe koncerten helt til stort chok for de titusindevis af fremmødte.

Thomas Treo skamhører

1.Urge Overkill: 'Oui' (Omnivore-album/Ude 28. januar)
2.Bill Callahan & Bonnie 'Prince' Billy: 'Blind Date Party' (Drag City-album/Ude 10. december)
3.The Drippers: 'Scandinavian Thunder' (The Sign-album/Ude 10. december)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.The Minds of 99: 'Under din sne' (No3-single/Ude nu)
2.Aimee Mann: 'Queens of the Summer Hotel' (Superego-album/Ude nu)
3.Radiohead: 'Kid A Mnesia' (XL-album/Ude nu)