Hvad sker der, Milton? Overser hånd på bolden i Roskilde-derby

Den tidligere FIFA-dommer mener dog ikke der var noget at fløjte over. Bedøm selv i klippet herunder

Skal der fløjtes for hånd her? Se klippet og bedøm selv.

For tredje år i træk tørnede Roskilde Politi og Christiania Sports Club tidligere i dag sammen i en fodboldkamp på Roskilde Festival, og det gik ikke stille for sig.

Kampens dommer var den tidligere danske topdommer Kim Milton, som gennem sin dommerkarriere har disket op med flere kontroversielle kendelser, der har haft afgørende indflydelse på kampe.

Dagens opgør bød i mange tilskueres øjne på endnu en kontroversiel kendelse, da Miltons fløjte forblev særdeles tavs i situationen, der førte til en 4-1 scoring til politiet.

I øjeblikket inden målet havde Roskilde Politis nummer 11 hånd på bolden, men ifølge Milton var det helt og aldeles uforsætligt, og derfor ikke noget at fløjte over. Det gjorde han klar overfor Ekstra Bladet i kampens pause, hvor han også udtalte, at der aldrig er kontroversielle kendelser når han dømmer.

Om kendelsen fik afgørende indflydelse på kampen er dog tvivlsomt. Ved første halvlegs slutning var ordensmagten nemlig foran med 7-2, og christianitterne erkendte da også, at de i år havde undervurderet deres modstander.

Du kan se hele kampen herunder:

Christiania SportsClub havde en 'kendis' med på holdet i form af den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Kasper. Hør hvorfor han stillede op for Fristadens hold herunder:

Thomas Treo skamhører

1.Urge Overkill: 'Oui' (Omnivore-album/Ude 28. januar)
2.Neil Young & Crazy Horse: 'Barn' (Reprise-album/Ude 10. december)
3.The Drippers: 'Scandinavian Thunder' (The Sign-album/Ude 10. december)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.The Minds of 99: 'Under din sne' (No3-single/Ude nu)
2.Aimee Mann: 'Queens of the Summer Hotel' (Superego-album/Ude nu)
3.Radiohead: 'Kid A Mnesia' (XL-album/Ude nu)