200 telefoner fundet på Roskilde Festival

Et hav af hittegods fra årets Roskilde Festival er blevet indleveret til politistationen i Roskilde

En del iPhones og andre dyre mobiltelefoner kom aldrig med deres retmæssige ejer hjem. Foto: Ritzau Scanpix
En del iPhones og andre dyre mobiltelefoner kom aldrig med deres retmæssige ejer hjem. Foto: Ritzau Scanpix

Har man været gæst på årets Roskilde Festival og savner sin bilnøgle, mobiltelefon eller armbåndsur, er der mulighed for, at politistationen i Roskilde måske har det liggende.

En varevogn fuld af hittegods fra festivalen er nemlig blevet læsset af hos politiet, og iblandt hittegodset er der omkring 200 mobiltelefoner, smykker, powerbanks og nøglebundter at finde.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Roskilde Festival i 1972, da festivalen hed Roskilde Fantasy Festival. Der er tydeligvis ikke blevet brugt meget energi på at fjerne paptallerkner, krus og madrester ved en af festivalens medboder. Foto: Henrik Lund Kendte Unikke Roskilde-fotos: Så meget svinede de unges forældre

- Vi håber på, at rigtig mange festivalgængere vil henvende sig til os om deres glemte ting, så vi hurtigst muligt får udleveret effekterne, siger kommunikationsmedarbejder Camilla Schouw Broholm fra Midt- og Vestsjællands Politi i pressemeddelelsen.

Ifølge politiet vil registreringen af tingene tage tid, så alle henvendelser om hittegods skal komme ind via mail til politiet.

Mobiltelefoner i hundredvis mangler sin ejer efter dette års Roskilde Festival. Foto: Ritzau Scanpix
Mobiltelefoner i hundredvis mangler sin ejer efter dette års Roskilde Festival. Foto: Ritzau Scanpix

I mailen kan man eventuelt vedhæfte et billede af den mistede ting, en god beskrivelse og eventuelle serienumre, mærke, model og lignende for en hurtigere sagsbehandling.

Hvis man har mistet sine nøgler eller briller, skal man møde personligt op på politistationen, hvor der er mulighed for at gennemse de indleverede effekter.

Midt- og Vestsjællands Politi opfordrer til, at man skal væbne sig med tålmodighed, hvis man skal have udleveret sine glemte ting.

- Vi har selvfølgelig også fået rigtig mange effekter, hvor der allerede er navn på, så vi selv kan finde ejeren. Efterhånden som disse registreres, vil ejeren få besked i sin e-boks. Det samme gælder telefoner med imei-numre, siger Camilla Schouw Broholm.

109 kommentarer
Vis kommentarer

Thomas Treo skamhører

1.Tobin Sprout: 'Empty Horses' (Fire-album/Ude 18. september)
2.Volcanova: 'Radical Waves' (The Sign-album/Ude 21. august)
3.The Jayhawks: 'XOXO' (Sham-album/Ude 10. juli)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Phoebe Bridgers: 'Punisher' (Dead Oceans-album/Ude nu)
2.Gum Country: 'Somewhere' (Waterslide-album/Ude nu)
3.I Am Bones: 'Lobster Vibes' (Crunchy Frog-ep/Ude nu)

Mest læste på ekstrabladet.dk