Paradise-babes på Roskilde Festival: Sådan scorer du os

Ekstra Bladet fangede Maja Bebe og Klara Montes til en snak om livet på Roskilde Festivalen

Der er langt fra de luksuriøse omgivelser i Mexico til Roskilde dyrskuesplads, hvor Roskilde Festival i øjeblikket løber af stablen.

I programmerne er det normalt veltrænede badejern, der bejler til de to unge skønheder. Det har de ikke fundet på festivalen endnu, afslører Maja Bebe.

- Nej, jeg har ikke fået scoret endnu. Det er som om, de ikke tør at komme og sige ‘hej’. I hvert fald ikke dem, hvor man tænker, de ser godt ud. De kigger måske, men så går de bare videre. Det er mega nederen, siger den storbarmede Paradiso og suppleres af Klara.

- Jeg skal wingmane hende, lyder det, mens hun ligeledes afslører, at der ikke er nogle festivalgæster, der har haft held med at score hende heller.

Good girl - bad girl
Hvis man går rundt med håb om at score en af de to skønheder, er det umiddelbart ikke så meget, der skal til. Selvom begge piger følges af over 100.000 mennesker på det sociale medie Instagram, har de ikke fået stjernenykker eller føler sig hævet over andre.

- Vi er jo ikke en skid andet end andre. Vi har bare været med i Paradise Hotel. Det kan alle jo være, lyder det fra Klara.

Og direkte adspurgt om, hvordan man scorer dem siger Maja Bebe.

- Altså først og fremmest skal man være åben og sige 'hej'. Hvis man holder sig væk, kommer man aldrig til at snakke sammen, lyder det, mens hun sætter ord på 'rollefordelingen' de to paradisoer mellem.

- Hun (Klare, red) er en god pige - jeg er 'the bad girl', lyder det afslutningsvis.

Se klippet øverst i artiklen, hvor de løfter sløret for, hvordan man scorer dem.

Forleden dag blev der afholdt Mr. Paradise i Paradise Hotel campen. Det udviklede sig til et kaotisk show, hvor tøjet hurtigt røg af deltagerne.

Søndag var store badedag på Roskilde Festival. Foto: Olivia Loftlund Kendte Babes og badejern: Se pletskuddene fra Roskildes badesø  

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Thomas Treo skamhører

1.Delbert McClinton and Self-Made Men + Dana: 'Tall, Dark, & Handsome' (Hot Shot-album/Ude 26. juli)
2.Ty Segall: 'First Taste' (Drag City-album/Ude 2. august)
3.Russian Circles: 'Blood Year' (Sargent House-album/Ude 2. august)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Bombay Bicycle Club: 'Demos 2004-2008' (Mmm...-album/Ude nu)
2.Sofia Bolt: 'Waves' (Loantaka-album/Ude nu)
3.Sigur Rós: 'Ágætis byrjun - 20th Anniversary Deluxe Edition' (Krunk-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere