Paradiso raser over Roskilde

Det er ikke alle, der er lige begejstrede over Roskilde

Navne som Cardi B, Bob Dylan og danske Mø ville på hver sin facon begejstre en stor del af festivalpublikummet.

Sådan forholder det sig imidlertid ikke for reality-baben Klara Montes, der synes, at Roskilde Festivals musikprogram er noget tyndt i forhold til tidligere år.

- Jeg synes, at line-up'et er sådan lidt... Sidste år var det ikke så godt - i år er det endnu værre, lyder den unge paradisos ærlige vurdering.

Blandt andet det faktum, at der er mange nye kunstnere, har hun det ambivalent med. På den ene side synes hun, at det er fedt, de får chancen, men:

- Der er mange unge, der tager herhen, og de mangler måske lidt nogle af de der navne, man kender fra Spotify. Der er lidt for mange nye navne i år.

Forskellige vibes
Og enig eller ej, men den unge paradiso har en vis rutine, når snakken falder på Roskilde Festival. I år frekventerer hun festivalen for sjette gang i træk.

Særligt n ting har hun lagt mærke til gennem årene.

- Nogle år har det én vibe og andre år en anden. Det er fedt, for der skal være lidt til alle. Men der mangler lidt nogle kunstnere, som folk kender.

Hun frygter ligeledes, at nyere festivaler som Tinderbox og Northside overhaler Roskilde indenom, hvis ikke de tager sig sammen.

- Jeg tror bare; der er Tinderbox og en masse andre festivaler, men de skal ikke slå Roskilde. Så de skal 'uppe deres game' med nogle kunstnere lidt for alle.

Men festivalarrangørerne skal ikke udelukkende kigge efter hitmagerne:

- Sådan noget Dansk Top 50 bliver sgu lidt for kedeligt. Dem kan man se på natklubberne og sådan. Det skal bare være lidt bedre i år. Roskilde kan noget mere end det, lyder det afslutningsvis fra Paradise-baben.

Der var godt sug i den klejne pige, da Ekstra Bladet gik rundt på dyrskuepladsen med hende tirsdag. Og tilbud om ølbong blev ikke besvaret med et nej.

Forleden blev der afholdt 'Mr. Paradise'-konkurrence i Paradise Hotel-campen. Tøj blev smidt hurtigere, end man kan nå at fylde en ølbong op og drikke den. Du kan se et sammenklip af den kaotiske begivenhed herover.

Søndag var store badedag på Roskilde Festival. Foto: Olivia Loftlund Kendte Babes og badejern: Se pletskuddene fra Roskildes badesø  

44 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Thomas Treo skamhører

1.Delbert McClinton and Self-Made Men + Dana: 'Tall, Dark, & Handsome' (Hot Shot-album/Ude 26. juli)
2.Ty Segall: 'First Taste' (Drag City-album/Ude 2. august)
3.Russian Circles: 'Blood Year' (Sargent House-album/Ude 2. august)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Bombay Bicycle Club: 'Demos 2004-2008' (Mmm...-album/Ude nu)
2.Sofia Bolt: 'Waves' (Loantaka-album/Ude nu)
3.Sigur Rós: 'Ágætis byrjun - 20th Anniversary Deluxe Edition' (Krunk-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere