Politiet tilkaldt: Ung mand smidt på porten

En mand forsøgte at få adgang til Roskilde Festival uden billet, men blev stoppet undervejs

I nat klokken cirka halv et om natten sluttede årets Roskilde Festival for en 27-årig mand fra Kalundborg, der var så sur og højrøstet, at Roskilde Festival fandt det nødvendigt at tilkalde politiet for at få assistance til at håndtere ham.

'Klokken 00:27 ønskede personalet fra Roskilde Festival assistance fra politiet til at håndtere en mand, som var sur og højlydt gav udtryk herfor', står der i politiets døgnrapport om sagen.

Til Ekstra Bladet oplyser Charlotte Tornquist, der er kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, at manden prøvede at få adgang til festen uden armbånd, og at det gjorde ham frustreret, at Roskilde Festivals vagter ikke ville lukke ham ind.

Politiet på Roskilde Festival gør deres bedste for at holde ro og orden på Roskilde Festival, hvor der specielt i de sene nattetimer kan opstå problematiske situationer. Foto: Olivia Loftlund Nyheder Roskilde - 1. jul. 2019 - kl. 11:14 Anholdt for at overfuse kvindelig vagt

- Han havde ikke noget armbånd og lavede ballade ved indgangen. Han var verbalt udadreagerende. Han var verbalt udadreagerende og truede personalet, siger hun.

Eskorteret til station
Efter anmodningen om hjælp fra Roskilde Festivals personale fik politiet hurtigt kontakt til den 27-årige mand fra Kalundborg, som blev kørt til togstationen i Roskilde, så han kunne tage toget hjem for at falde til ro.

Roskilde Festival har ikke ønsket at oplyse flere detaljer om episoden, der fik dem til at anmode om politiets assistance.

- Vi har et godt samarbejde med politiet, og da vores egne enheder var længere væk fra situationen, greb politiet ind og kørte manden til stationen, oplyser festivalens sikkerhedschef i et kortfattet, skriftligt svar til Ekstra Bladet.

Nyheder Roskilde - 29. jun. 2019 - kl. 22:49 Lægens ord: Så farlig er Roskilde Festival

Nyheder Roskilde - 30. jun. 2019 - kl. 20:48 Roskilde-kaos fortsætter: Ny bøderegn

21 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Thomas Treo skamhører

1.Delbert McClinton and Self-Made Men + Dana: 'Tall, Dark, & Handsome' (Hot Shot-album/Ude 26. juli)
2.Ty Segall: 'First Taste' (Drag City-album/Ude 2. august)
3.Russian Circles: 'Blood Year' (Sargent House-album/Ude 2. august)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Bombay Bicycle Club: 'Demos 2004-2008' (Mmm...-album/Ude nu)
2.Sofia Bolt: 'Waves' (Loantaka-album/Ude nu)
3.Sigur Rós: 'Ágætis byrjun - 20th Anniversary Deluxe Edition' (Krunk-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere