Rapper aflyser på Roskilde

Den svenske rapper Z.E har aflyst sin koncert på Roskilde Festival i 11. time

Det er meget varmt i dag på Roskilde Festival. Her kan du se, hvordan de svedige festivalgæster køler ned. Video og redigering: Signe Skov.

I 2018 aflyste rapperen Cardi B sin koncert på Roskilde Festival grundet en graviditet, og heller ikke i år er festivalen forskånet for aflysninger.

På sin officielle hjemmeside skriver Roskilde Festival, at den svenske rapper Z.E har aflyst sin koncert.

'Han skulle have spillet på Countdown-scenen mandag 1. juli, men har meddelt os, at han er forhindret,' lyder det på hjemmesiden.

Nyheder Roskilde Roskilde-babes lider i varmen: Sådan køler vi ned

Festivalen har dog handlet hurtigt og har allerede en afløser klar, så festen kan blive sparket ordentligt i gang her i opvarmningsdagene.

Det bliver den danske gruppe Artifact Collective, som i 11. time har takket ja til at udfylde det ledige hul i spilleplanen.

Der er høj sol, fest og glade dage på Roskilde Festival, men i nat var en 18-årig ung mand udsat for et groft røveri. Foto: Olivia Loftlund Nyheder Roskilde 18-årig overfaldet på Roskilde Festival

Ifølge Roskilde Festival vil de fremmødte derfor blive budt på 'blød, solslikket R&B-pop, som vil egne sig særdeles godt som soundtrack til en nedadgående sol'.

Det er mandag 1. juli klokken 19.30.

Tidligere på måneden var Roskilde Festival også ramt af en prominent rap-aflysning, da Chance the Rapper - der skulle have været trækplaster på Orange Scene fredag aften - måtte erstattes af Wu-Tang Clan.

Chance the Rapper fra Chicago under en koncert i Falconer Salen. Foto: Finn Frandsen DK MusikNYT Roskilde ramt af stor aflysning

26 kommentarer
Vis kommentarer

Thomas Treo skamhører

1.Steve Earle & The Dukes: 'J.T.' (New West-album/Ude 4. januar)
2.Mapstation: 'My Frequencies, When We' (Bureau B-album/Ude 26. februar)
3.Demon Head: 'Viscera' (Metal Blade-album/Ude 29. januar)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Grandaddy: 'The Sophtware Slump... On a Wooden Piano' (Dangerbird-album/Ude nu)
2.Pixies: 'Live from Brixton Academy, London' (Pixies Music-album/Ude nu)
3.The War On Drugs: 'Live Drugs' (Super High Quality-album/Ude nu)

Mest læste på ekstrabladet.dk