Drak drink på Roskilde - vågnede op i Glostrup uden armbånd

39-årig mand drak drink på vej hjem fra Roskilde og vågnede op to timer senere i glostrup uden armbånd

Den 39-årige mødte de tre personer, der tilbød drinken, under en Phlake-koncert på Roskilde Festival. Foto: Philip Davali
Den 39-årige mødte de tre personer, der tilbød drinken, under en Phlake-koncert på Roskilde Festival. Foto: Philip Davali

I går tikkede en politianmeldelse ind fra en 39-årig mand, der mandag nat mistede sit festivalarmbånd, efter han havde drukket en drink, som tre ukendte personer havde givet ham.

Den 39-årige mødte de tre, som han ikke kendte på forhånd, til en koncert med den danske musiker Phlake. Personerne tilbød omkring midnat den 39-årige at følges sammen med dem i deres bil mod København.

Manden blev tilbudt en drink af personerne, og det næste den 39-årige husker, efter han drak den, er at han vågnede op på Glostrup station klokken to mandag nat uden sit festivalarmbånd.

Den 19-årige for retten i Roskilde i dag. Foto: Philip Davali Roskilde 2016 19-årig festivalgæst bed, spyttede og sparkede politimænd

Kan indeholde stoffer
Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi var den 39-årige mand uskadt, men fortumlet, og kunne konstatere, at han havde mistet sit festivalarmbånd på ukendt måde.

- Du må ikke spørge mig om, han har fået noget i sin drink, for det ved jeg ikke, siger kommunikationsrådgiver Martin Bjerregaard.

- Den 39-årige siger, at han ikke ved, hvad der skete, efter han drak det, han fik tilbudt. Om det er, fordi der var noget farligt i drinken, eller om den var dråben, der fik bægeret til at flyde over vides ikke, uddyber han.

Roskilde 2016 30-årig fængslet: Sparkede og slog festivalgæster

Udsteder signalement
I den forbindelse har politiet udstedt et signalement af de tre ukendte personer.

'A: mand, midt trediverne, 165-170 cm, alm. af bygning, men med mave, hestehale, langærmet sweatshirt.'

'B: mand, midt trediverne, 180-185 cm, alm. af bygning, kort lyst hår, lyseblå sweatshirt.'

'C: kvinde, 25-30 år, 160-165 cm, alm. af bygning, let rødfarvet hår, lyseblå løsthængende top, grønne bukser. Politiet forsøger nu at finde frem til de tre personer for at få klarlagt de nærmere omstændigheder.'

Følg Roskilde LIVE herunder :

 

Thomas Treo skamhører

1.Loretta Lynn: 'Still Woman Enough' (Legacy-album/Ude 19. marts)
2.Skegss: 'Rehearsal' (Loma Vista-album/Ude 26. marts)
3.DJ Muggs the Black Goat: 'Dies Occidendum' (Sacred Bones-album/Ude 12. marts)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Communions: 'Pure Fabrication' (Tambourhinoceros-album/Ude 23. april)
2.Yung: 'Ongoing Dispute' (Pnkslm-album/Ude nu)
3.Lande Hekt: 'Going to Hell' (Get Better-album/Ude nu)