Grådig Roskilde-tyv stjal 144 bajere

En 22-årig festivalsgæst gik mandag på rov i naboteltet

Det koster en 22-årig mand festivalsbilletten for at have stjålet øl fra naboen. Foto: Philip Davali
Det koster en 22-årig mand festivalsbilletten for at have stjålet øl fra naboen. Foto: Philip Davali

Politiet blev tilkaldt, da en lejr på Roskilde Festival til deres rædsel vendte tilbage til et bestjålet telt.

Tyveriet var tilsyneladende rettet mod festivalgæsternes øl-depoter, og således manglede der mandag eftermiddag seks rammer øl. En klar katastrofe, når man er taget på festival for at hygge sig.

Midt og Vestsjællands Politi rykkede derfor efterfølgende ud til området for at løse øl-tyveriet og kort efter klokken 13.30 blev de seks rammer fundet i et nabotelt til lejren.

Kostede billetten
Tyven viste sig at være en 22-årig mand fra Kolding, som efterfølgende blev sigtet for tyveriet mod sin nabo. Han blev efterfølgende bortvist fra stedet og fik klippet sit armbånd.

Udover øl-tyven kunne Midt og Vestsjællands mandag også anholde to omrejsende tyve, som tilsyneladende havde lænset gæster for mindre værdigenstande.

Politiet fandt derfor fem stjålne iphones på de to tyve - en ung pige på 19 år og en 19-årig mand. Begge var rumænske statsborgere og vil senere i dag blive fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfænsgling.

Midt og Vestsjællands Politi har igen i går fokus på de omrejsende kriminelle, som rejser til Roskilde Festival for at stjæle fra gæsterne.

- Det er et fænomen, vi oplever til hver festival. De går efter ting som mobiltelefoner og punge - stort set alt hvad der er nemt at komme i lommerne, har kommunikationsansvarlig hos Midt- og Vestsjællands Politi, Carsten Andersen, tidligere fortalt til Ekstra Bladet.

- Det er vores erfaring, at vores tilstedeværelse og vores kontrol af nogle af dem gør, at de simpelthen bliver så trætte af os, at de tager af sted igen. Jo før det sker, jo bedre, så derfor lægger vi en stor del af vores indsats der, fortæller Carsten Andersen.

14 kommentarer
Vis kommentarer

Thomas Treo skamhører

1.Loretta Lynn: 'Still Woman Enough' (Legacy-album/Ude 19. marts)
2.Skegss: 'Rehearsal' (Loma Vista-album/Ude 26. marts)
3.DJ Muggs the Black Goat: 'Dies Occidendum' (Sacred Bones-album/Ude 12. marts)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Communions: 'Pure Fabrication' (Tambourhinoceros-album/Ude 23. april)
2.Yung: 'Ongoing Dispute' (Pnkslm-album/Ude nu)
3.Lande Hekt: 'Going to Hell' (Get Better-album/Ude nu)