Her stormer gæsterne festivalpladsen

Klokken 17 blev der åbnet for festivalpladsen på Roskilde Festival, og traditionen tror var der fuld fart over feltet. Se med her

I klippet herover artiklen kan du se de mange gæster storme ind på pladsen

Siden lørdag klokken 16 har de mange tusind gæster på Roskilde Festival givet den fuld gas på campingområdet, hvor festen bestemt ikke har været for folk med hang til fred og ro.

At den for mange af gæsterne fire aftener i træk har stået på et anseeligt alkohol-indtag var bestemt ikke til at se, da camping-folket lørdag klokken 17 blev lukket ind på selve festivalområdet, hvor kunstnere som Red hot chili peppers, Neil Young, LCD Soundsystem og Mø til og med lørdag skal sørge for fællesskrålen.

Festivalpladsen åbner: Så god er sikkerheden på Orange

Traditionen tro var der mødt en sand mur af gæster op ved portene ind til festivalpladsen, og da klokken slog 17, iværksatte de et sandt stormløb ind i det forjættede land, hvor 'Damon Albarn og The Syrian National Orchestra for Arabic Music' åbnede Orange Scene klokken 18.

I klippet herover artiklen kan du se de mange gæster storme ind på pladsen

Her kan du se Ekstra Bladets anmelder Henrik Queitsch komme med sine bud på det bedste bands onsdag på Roskilde Festival

 

Thomas Treo skamhører

1.The Black Keys: 'Delta Kream' (Nonesuch-album/Ude 14. maj)
2.Dawn Richard: 'Second Line' (Merge-album/Ude 30. april)
3.Van Morrison: 'Latest Record Project: Volume I' (Exile-album/Ude 7. maj)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Iceage: 'Seek Shelter' (Mexican Summer-abum/Ude 7. maj)
2.Orions Belte: 'Villa Amorini' (Jansen-album/Ude nu)
3.Misty Coast: 'Switch Off' (Fysisk Format-album/Ude nu)