Teleselskab lover: Netværk på Roskilde kan IKKE lægges ned

Kæmpe netværksfadæse i 2011 på Roskilde har fået Teleselskabet 3 til massivt at opgradere kapaciteten - nu kan vi ikke tvinges i knæ længere, lyder det skråsikkert fra selskabet

Sådan ser noget af 'indmaden' i 3-basestationen på dyrskuepladsen i Roskilde ud. Der sidder nu nogle ekstra datakort i systemet, så der til sommer kan komme endnu hurtigere dataforbindelse og bedre samtalekvalitet til de festivalgæster, der har en nyere mobiltelefon. (Foto: Teleselskabet 3)
Sådan ser noget af 'indmaden' i 3-basestationen på dyrskuepladsen i Roskilde ud. Der sidder nu nogle ekstra datakort i systemet, så der til sommer kan komme endnu hurtigere dataforbindelse og bedre samtalekvalitet til de festivalgæster, der har en nyere mobiltelefon. (Foto: Teleselskabet 3)

I 2011 fik teleselskabet 3 lidt en lærestreg, når det gælder brugen af smartphones på Roskilde Festival. Masser af festivalgæster beklagede sig over dårligt netværk, og det kostede flere meget kritiske historier.

- Det var ikke sjovt at være 3 den gang, fortæller David Elsass fra 3 i dag til Mobil.nu.

- Vi blev overrasket over mobilbruget i 2011 og satte os straks efter som mål, at vi skulle have en monster hamrende 'mother fucking god' dækning på festivalen i 2012.

Den øverste del af skiltet her er løgn  - den nederste er derimod sand: bruger du app'en, som Roskilde Festivalen i flere år har bedt festivalgæsterne downloade, så deler du talrige personlige oplysninger med festivalen. Løsning: slet omgående app'en! (Foto: Philip Davali) Roskilde 2016 - 27. jun. 2016 - kl. 17:31 Roskilde erkender: Vores skilt er det rene fup

Siden 2011 har 3 derfor forøget netværkskapaciteten på Roskilde Festival med hele 1.470 procent.

Og i år har teleselskabet opsat en ny mobilmast i monitortårnene på Orange Scene, der dækker hele ’Pitten’ foran scenen.

LÆS OGSÅ: Så skarp er Google Maps blevet

Det er her, at der kan opleves den største spidsbelastning med 40.000-50.000 mennesker samlet på samme tid.

- Vi tager ikke nogen chancer, lover Kim Christensen, netværksdirektør i 3 Danmark og på spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at lægge 3′s mobilnetværk ned på årets Roskilde Festival, svarer han kort og godt 'Nej!'.

LÆS OGSÅ: 1 million mobilkunder får gratis mobildata i juli


I løbet af de første dage blev festivalens badesø godt besøgt. Se med her


Lørdag strømmede tusinder ind på campingpladsen. Se det her.

10 kommentarer
Vis kommentarer
Roskilde Festival Mest Læste
Roskilde Festival 2019

Thomas Treo skamhører

1.Swamp Dogg: 'Sorry You Couldn't Make It' (Joyful Noise-album/Ude 6. marts)
2.The James Hunter Six: 'Nick of Time' (Daptone-album/Ude 6. marts)
3.César Vidal: 'César Vidal' (Busy Bee-album/Ude 13. marts)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Andy Shauf: 'The Neon Skyline' (Anti-album/Ude nu)
2.The Wood Brothers: 'Kingdom in My Mind' (Honey Jar-album/Ude nu)
3.Wolf Parade: 'Thin Mind' (Sub Pop-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere