Tæt på koncert-ulykke: Derfor gik det galt

Kunstneren Del afbrød kort efter midnat koncerten, da han faldt fra Orange Scene i en ulykke. Få en idé om, hvorfor det kunne gå så galt i videoen herunder

Se hvordan hullet, rapperen faldt i, ser ud

Der gik et chokeret sug igennem publikum, da den amerikanske rapper Del the Funkee Homosapien faldt fra scenen under sin gæsteoptræden med det britiske band, hovednavnet Gorillaz i nat.

Få minutter efter kl. 00.30 styrtede den 45-årige rapper under koncertens afsluttende nummer mod jorden, og det fik forsangeren Damon Albarn til at afbryde koncerten i utide til bestyrtelse for de titusindvis af koncertgæster.

Politiet oplyser her til morgen på Twitter, at den uheldige rapper faldt cirka 1,6 meter ned i graven foran scenekanten.

Få i tv-klippet over artiklen fornemmelsen af, hvor langt han faldt. Det fremgår også, at der ikke er nogen farverig såkaldt tiger-tape til at markere, at man bør være varsom - noget, Ekstra Bladets fotograf bekræfter manglen på under koncerter. Optagelserne viser den ene fotograv, som er lige så dyb, som den han uheldigt faldt ned i.

Roskilde - 8. jul. 2018 - kl. 03:02 Roskilde lammet af ulykke på Orange Scene: Det ved vi lige nu

Kort efter faldet blev rapperen hastet på hospitalet i en ambulance med udrykning og politieskorte, men natten til søndag oplyste Roskilde Festival, at han er ved bevidsthed og taler med sit team. Søndag morgen er der dog stadig intet nyt om rapperens tilstand.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Midt- og Vestsjællands Politi, som ligeledes bekræfter, at rapperen er blevet kørt på hospitalet.

- Jeg kan bekræfte, at en person er faldet ud over scenekanten på Orange Scene, hvor der er et godt stykke ned. Han er på vej på hospitalet, og mere kan jeg ikke sige, fortæller vagtchefen.

Se ulykken herunder:

30 kommentarer
Vis kommentarer
Roskilde Festival Mest Læste
Roskilde Festival 2019

Thomas Treo skamhører

1.Bill Fay: 'Countless Branches' (Dead Oceans-album/Ude 17. januar)
2.The Black Lips: 'Sing in a World That’s Falling Apart' (Fire-album/Ude 24. januar)
3.Oscar Danielson: 'Det här kan bli året som jag faller' (Sif-album/Ude 17. januar)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Efterklang: 'Lyset' (Rumraket-ep/Ude nu)
2.School of X: 'Destiny' (Tambourhinoceros-ep/Ude nu)
3.Beck: 'Hyperspace' (Capitol-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere