Annonce:
Annonce:

Ophavsret på ekstrabladet.dk

Om kopiering, links m.v.

Annonce:

Kopiering m.v.

Artikler, fotografier, videoklip, grafik og andet offentliggjort materiale på ekstrabladet.dk stilles til rådighed for visning/læsning. Du må gerne udskrive enkelte kopier til din egen private brug.

Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til din egen, personlige brug indenfor husstanden, jævnfør ophavsretslovens § 12.

Ovenstående gælder kun enkeltpersoner. Virksomheder må ikke udskrive eller kopiere artikler m.v. fra ekstrabladet.dk, eksempelvis til omdeling i virksomheden. Ønsker din virksomhed dette, bedes du/I kontakte Ekstra Bladet for at lave en aftale.

Links, deling via sociale medier og RSS-feeds

Du må gerne linke til forsiden af ekstrabladet.dk eller til en specifik artikel, som du omtaler på eksempelvis din egen hjemmeside/blog eller i en e-mail med tydelig kildeangivelse.

Annonce:

Omtaler du en artikel på ekstrabladet.dk på din hjemmeside/blog eller i en e-mail, ser vi det som god citatskik, at du linker til artiklen.

Til gengæld accepterer vi ikke en på samme tid gentagen, systematisk og automatisk brug af links direkte til artikler og indhold på ekstrabladet.dk uden forudgående aftale med Ekstra Bladet.

Der må heller ikke linkes på en måde, så ekstrabladet.dk kommer til at se ud, som om det er en del af en anden hjemmeside (såkaldt "framing").

RSS-feeds og delefunktion på artikler stilles til rådighed for enkeltpersoners private brug. Du er velkommen til at lade Ekstra Bladets RSS-feeds indgå i din egen private nyhedsoversigt på din pc, mobiltelefon eller lignende. Delefunktionen på artikler er netop lavet for at enkeltpersoner kan dele Ekstra Bladets artikler med andre på sociale medier.

Annonce:

Ekstra Bladet accepterer derimod ikke uden at have afgivet særskilt tilladelse dertil, at RSS-feeds eller delefunktionen på Ekstra Bladets artikler indgår i nyhedsoversigter, der gøres tilgængelige for andre eller på anden måde udnyttes kommercielt. Dette gælder, uanset om tjenesten stilles til rådighed gratis eller mod betaling. RSS-feeds og deling må således heller ikke udnyttes på virksomheders hjemmesider, intranet, ekstranet eller andet.

Overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.

Eksterne websites

Ekstra Bladet er ikke ansvarlig for indholdet på eller tilgængeligheden af websites, som ekstrabladet.dk linker eller henviser til. Dette gælder også annoncer.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: