Spørgsmål og svar til dit Medielogin på ekstrabladet.dk

Dit Medielogin kan bruges på flere hjemmesider, blandt andet ekstrabladet.dk, politiken.dk og jyllands-posten.dk. Hvorfor er det sådan, og hvad betyder det for dig?

NB! Hvis du har spørgsmål til dine nationen!-indstillinger, så find svaret her.I skriver at jeg kan bruge det samme såkaldte Medielogin som på politiken.dk og jyllands-posten.dk - hvad betyder det?

Ekstra Bladet, Politiken og Jyllands-Posten tilhører JP/Politikens Hus, som ejer og har udviklet det fælles Medielogin. Hvis du har et login til politiken.dk eller jp.dk (dvs. et Medielogin), så kan du logge ind med samme e-mail og kodeord på alle tre sites. Du vil også kunne bruge dit Medielogin andre steder, som vi samarbejder med.Jeg blev logget ind uden at gøre noget - hvem har mine loginoplysninger?

Hvis du har været logget ind på fx politiken.dk eller jyllands-posten.dk, og så besøger ekstrabladet.dk, så kan du opleve, at du kan logge ind uden at indtaste brugernavn (e-mail) og kodeord igen. Det skyldes, at de tre medier alle benytter JP/Politikens Hus' fælles Medielogin, for at gøre det lettere for dig som bruger.Der er information som jeg ikke har givet Ekstra Bladet - fx min adresse - hvor har I de oplysninger fra?

Ekstra Bladet deler Medielogin med andre hjemmesider med relation til JP/Politikens Hus, herunder Politiken og Jyllands-Posten. Det betyder at hvis du har et Medielogin på Politken eller Jyllands-Posten, og du logger ind med samme e-mailadresse på Ekstra Bladet, så kan der være data, der optræder begge steder. Dette er fx navn, adresse, fødselsdag og køn. Følgende nationen!-specifikke oplysninger deles IKKE: Visningsnavn på nationen!, profilbillede, kommentarer og ratings af kommentarer.Jeg er ikke interesseret i, at Ekstra Bladet deler ting jeg skriver på nationen! - gør I det?

Nej, det gør vi ikke. Specifikke ting der vedrører Ekstra Bladet nationen! deles ikke med nogen. Det gælder visningsnavn, profilbillede på nationen!, kommentarer og ratings af kommentarer m.m. Bemærk at dit fornavn, efternavn og adresse kan deles med dem, vi deler Medielogin med.Jeg vil kun debattere på nationen! og er ikke interessseret i de andre aviser.

Så debatterer du kun på Ekstra Bladet. Hvis du ikke bruger dit login Medielogin andre steder, sker der ikke mere.Hvilke oplysninger deler I med resten af JP/Politikens Hus?

De oplysninger du taster ind på Min Side under "Profil", er dem der bruges til det fælles Medielogin.Jeg vil gerne have at mit brugernavn på nationen! ikke bliver overført til de andre sider - hvordan gør jeg det?

Brugernavne, her kaldet visningsnavn, samt profilbillede (avatar) deles ikke via det fælles Medielogin. Det samme med kommentarer og ratings af kommentarer. Derfor kan du godt have det samme Medielogin til siderne, men samtidig have forskellige debatprofiler på fx politiken.dk og ekstrabladet.dk.Fandt du det, du ledte efter? Hvis du har spørgsmål til dine nationen!-indstillinger, så kan du sandsynligvis finde svar her.Du kan læse mere om Medielogin på medielogin.dk.

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen