1. runde: Battle of the Butts 2017

Bine vs Maria: Stem på 31-årig Københavner eller 28-årig jyde

Tiden. Er. Kommet. Enderne. Er. Her:

Dette er første runde af Battle of the Butts 2017!

Danske kvinder er begyndt at sende foto af deres vidunderlige numser til redaktionen, der også har modtaget en del mail fra mænd, der nominerer deres kærester(s).

Så uden yderligere palaver: Her er pigerne og deres røve:

Bine, 31, København:
Bine fra København skriver dette:

Hey!
På opfordring af mine venner sender jeg her et par billeder.
Jeg er 31, selvstændig poledancer, oprindeligt fra Tyskland og ret glad for min numse. Jeg er single. Jeg bor i København NV. Jeg træner intet andet en poledance. Jeg mener helt klart, at min 'denimstring (små korte denim-shorts jeg selv klipper til af gamle ødelagte jeans) ser bedst ud :-)

Bine.
Bine.

Bine.
Bine.

Bine.
Bine.

Maria, 28, Tørring:
Jeg hedder Maria, jeg er 28 år gammel og bor i Tørring. Jeg er autodidakt tatovør. Udover det laver jeg en masse andre kreative ting, jeg elsker fitness, og det bruger jeg meget tid på! Har dog lige haft en meget meget lang pause. Men skal på scenen igen inden for det næste år eller to, og det glæder jeg mig vildt meget til! Nu må vi se, om vi kan nappe en 1.plads i Battle of the Butts inden - det vil da være en god start på året. Min numse er bedst i et par hvide g-streng/hotpants eller helt uden, haha!

Maria.
Maria.

Maria.
Maria.

Maria.
Maria.

Under artiklen kan du stemme på pigerne. Resultatet bliver offentliggjort næste fredag.

Deltag selv
Nu opfordrer vi danske kvinder til at indsende et par vellignende fotos af egen numse. Så deltager man i konkurrencen, hvor læserne skal stemme på de opstillede bagdele.

Tag et par billeder af din smækre bagdel og send dem fluks til sexsamliv@eb.dk.

Fortæl om dig selv, hvad laver du, hvor gammel er du, hvor bor du, hvad er det gode ved din numse, gør du noget for at holde den i form, og hvad klæ'r den bedst. Husk også dit telefonnummer.

Om din røv er Kardashian-rund og stor, en moden og fyldig lækkerbidsken eller en mindre og hårdt trænet sag, er ligegyldigt - vi har plads til alle slags bagdele!

Er du mand, så send denne artikel til din kæreste/kone/veninde - eller find mobilen frem og tag to-tre billeder af hendes røv, og forklar, hvorfor du nominerer hende. Skriv også, hvor gammel hun er, hvad hun laver, hvor hun bor og så videre. Husk også hendes telefonnummer. Husk at få hendes tilladelse.

Deltagerne kan få lov at være anonyme. Men bedste røv vinder et fotoshoot, så der er det vigtigt, at kvinden står frem.

Send foto og info til: sexsamliv@eb.dk. Det kan kun gå for langsomt.

Vi har blot to regler: Pigen skal være fyldt 18. Og man må ikke kunne skimte kønsdele på billedet.

NB: Man må gerne sende fotos af påklædte numser, i stramme jeans, nederdel eller træningsbukser - men al erfaring viser, at man kommer længst i konkurrencen, hvis bagdelen er iført en trusse - eller er helt bar.

Vi regner med at kåre vinderen af Battle of the Butts 2017 omkring påske.

Danmarks bedste røv i kløerne på Porno-Elvira

Elite-studerende blotter bagdele