Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

10 dage med hemmelige sex-udfordringer

Dansk sexlegetøjsboks udfordrer det fælles sexliv på ti dage med med lege for både ham, hende og parret

 

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Sæt med sexlegetøj har altid været en del af branchen. I ”gamle dage” fungerede det dog som oftest på den måde, at det her sæt/poser mestendels bestod af usælgelige produkter og udgåede varer. 

Sådan er det heldigvis ikke længere. Det finder nutidens brugere af sexlegetøj sig nemlig ikke længere i. Alligevel er dog først inden for de senere år, at der for alvor er kommet fut under udviklingen alle typer af genrebestemte bokse/sæt med sexlegetøj, der sælges til overkommelige priser.

Når det kommer til det hjemlige marked, Danmark og resten af Norden, så har træklokomotivet i den helt store stil været Århus-baserede Sinful.dk.

Som da også står bag parboksen 10 Day Love Challenge.

En slags året rundt ”julekalender” med 10 sorte låger, hvor der gemmer sig et nyt stykke sexlegetøj/erotisk produkt bag hver låge.

”Boksen er den helt perfekte gave til din partner uanset om det er Valentins Dag, bryllupsdag eller en helt almindelig hverdag. Man behøver ingen speciel anledning til at fejre og forkæle hinanden.

Det er helt op til jer, om I kan stå distancen og kun åbne en låge om dagen, eller om I ikke kan dy jer og åbner dem alle på én gang. Uanset hvad I vælger, er der til masser af timers dampende fræk leg.”

Sådan lolker online sexshoppen, der af gode grunde ikke afslører alt, hvad den sorte boks med sexlegetøj indeholder. Som kunde får man dog en lille forsmag på, hvad der venter af Sinful-sorte frækkerter bag nogle af lågerne. Men det skærper som bekendt kun yderligere appetitten.

En anden dansk boks, rigtig mange par allerede har stiftet bekendtskab med, er Sinful Sexlegetøj Starter Kit. Der, nok ikke så overraskende, primært henvender sig til parret, der leger med tanken om at åbne døren ind til det fortsat ekspanderende univers med snart fantastisk mange sexlegetøjsprodukter.

Om denne boks, som i dette tilfælde dog er en æske, fortæller online sexshoppen blandt andet:

”Æsken indeholder 6 forskellige produkter, der inviterer til masser af nydelse og smil, mens I udforsker hinanden. Den medfølgende A-Z guide på dansk giver jer helt konkrete informationer om, hvordan I bruger produkterne og får den bedst mulige oplevelse.”

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: