100 mænd ville lege-voldtage Linda

28-årige Linda lever sine voldtægtsfantasier ud under trygge forhold

- Han neppede mig bare vildt og voldsomt, mens han smækkede min røv og bare holdt mig fast og kaldte mig 'øbeskidte lille ludertøs'. Det var som ti års ventetid, der endelig blev udløst. fortæller Linda. (Arkivfoto: colourbox.com)
- Han neppede mig bare vildt og voldsomt, mens han smækkede min røv og bare holdt mig fast og kaldte mig 'øbeskidte lille ludertøs'. Det var som ti års ventetid, der endelig blev udløst. fortæller Linda. (Arkivfoto: colourbox.com)

- Lige siden jeg begyndte at tænke på sex, har jeg fantaseret om, at en fyr bare ville tage mig, men de fleste fyre, jeg endte sammen med, var alt for søde.

Sådan lyder det fra 28-årige Linda på side6.dk, hvor hun fortæller om sine voldtægtsfantasier og om hvordan hun er begyndt at udleve dem.

OBS: Linda er ikke den eneste kvinde, der fantaserer om at blive taget seksuelt med magt - men det er vigtigt at understrege, at de IKKE drømmer om at blive udsat for en ægte voldtægt. Dette drejer sig om seksuelle forestillinger, lege og fantasier.

Linda fortsætter:

- Engang imellem vil jeg gerne have en fyr, der bare vil bruge mig. Men hver gang jeg prøvede at forklare en fyr det, så endte det altid med de sidder og stirrede på mig, som om jeg er syg. Så da jeg blev single for et par år siden, besluttede jeg mig for, at nu skulle jeg have en på opleveren, fortæller Linda, der oprettede en profil på scor.dk.

Se også: Jeg tænder på iscenesat voldtægt

 - Jeg begyndte at skrive efter mænd, der kunne 'voldtage' mig på en kontrolleret måde. Jeg fik over 100 mails den første dag og blev helt overvældet, fortæller københavnerpigen, der dog måtte erkende, at de fleste var useriøse.

Dog fandt hun en mænd på 50, som virkede seriøs og rutineret. Nu skulle hun på sin første voldtægtsdate:

- Vi havde aftalt, at jeg skulle komme hjem til ham, og vi havde aftalt et stop-ord, men det var også alt. Det første, der skete, da jeg kom ind af døren var, at jeg fik en syngende lussing i ansigtet. Jeg blev vildt forskrækket, og da jeg har gået til kampsport i mange år, reagerede jeg helt instinktivt og sparkede og slog ud næsten samtidigt. Da jeg kunne overskue situationen igen, lå der en mand og rodede på gulvet.

Præcist forløb
Næste gang Linda skulle på date, havde hun frabedt sig lussinger i ansigtet, og aftalt et meget mere præcist forløb, og så gik det lidt bedre.

- Det var næsten samme situation, bare med en anden mand, der var nogle år yngre. Han åbnede døren og smilede til mig, men jeg kunne mærke, at jeg var lidt anspændt lige der. Vi havde aftalt, at jeg kunne vende mig og gå, hvis jeg fortrød, men efter et øjebliks overvejelser, trådte jeg over dørtærsklen, og derefter overtog han kontrollen. Han tog min frakke og min taske og viste mig ind i huset, og så startede han stille og roligt op. Tog mig om nakken og holdt mig fast og skubbede mig op af væggen.

- Vi havde aftalt, at jeg godt måtte gøre lidt modstand, men til sidst bøjede han mig simpelthen ind over spisebordet og holdt mine hænder fast på ryggen af mig og kneppede mig bare vildt og voldsomt, mens han smækkede min røv og bare holdt mig fast og kaldte mig ”beskidte lille ludertøs”. Det var som ti års ventetid, der endelig blev udløst. Jeg er aldrig kommet så hårdt, og jeg tror han blev lidt forskrækket, fordi jeg endte med at græde. For mig selv lød jeg som en tegnefilmheltinde, der bliver myrdet.

Siden har den 28-årige studerende haft masser af lignende oplevelser, men Linda har hørt historier om kvinder med erfaringer:

 - Man skal passe på sig selv, for der er psykopater derude, og jeg hørte da historier om piger, der er blevet voldtaget og en der ligefrem blev udplyndret. Men så mødte jeg heldigvis en fyr, som havde specialiseret sig i at lege voldtægtsrollespil. Han havde en fantastisk empati og kunne læse præcis, når jeg havde fået nok, eller når jeg have fået for lidt.

Læs hele interviewet med Linda her

Har du selv en lille voldtægtsfantasi, så se storbarmede danske Sanne blive groft udnyttet i denne film på eromaxxx.dk.

- Ved at bruge fantasien kan vi komme ind alle de steder, i alle de kroge, hvor vores udadvendte sexliv ikke kan komme, siger Bentzen. (Foto: All Over) Sexperterne Sådan er kvinders voldtægtsfantasier

Se også: Derfor tænder kvinder på voldtægtsfantasier

22 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere