Annonce:
Annonce:

12 håndfaste råd til kvinden der vil give manden lidt ekstra nydelse

Er du lidt usikker på, hvordan du bringer en mand helt op i det røde sexfelt, så læs med her

Signe viser det perfekte håndjob.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen relateret Sexpert-tv fra arkivet: Sådan giver du ham det perfekte håndjob --

Det der sex, det kan godt gå hen og blive lige lovlig teknisk og instrumentelt. Som om man kan blive en fantastisk elsker eller elskerinde ved at læse en masse artikler. Det kræver mere end et godt håndelag at blive nogens ultimative knald.

Men der er ingen skade sket, hvis man lige upper sit game lidt og får lidt inspiration på de områder, hvor man måske er lidt usikker.

Derfor har vi samlet en række tips til kvinder, der gerne vil give manden ekstra erotisk nydelse. Den britiske sexterapeut Tracey Cox koncentrerer sig om det frygtede og elskede håndjob, men den danske sexolog Bastian Larsen fokuserer på tre generelle sextricks til kvinden.

Fars dag: Lær nye sexteknikker

Annonce:

Frygt
Ifølge Cox er mange kvinder nervøse, når de står over udfordringen at give en mand seksuel nydelse med hænderne. Her slår sexterapeuten fast, at det er der ingen grund til, for langt de fleste mænd er glade for, hvilken som helst form for opmærksomhed en kvinde giver hans penis.

Tracey Cox kommer alligevel med et par tips, der tager udgangspunkt i, at pikken ikke skal behandles som klitoris, hvor kodeordet er blidhed, men derimod med fasthed. Det, der sender kvinden til nydelseshimlen, kan efterlade ham lad og flad. Det betyder dog ikke, at pikken kan tåle hvad som helst.

Her er en række basisregler til kvinden, der vil give manden ekstra nydelse med hånden.

# Brug glidecreme og kast dig ikke over penis med det samme. Mænd kan også godt lide forspil.

# Find den rigtigt stilling, så du har begge hænder fri. Han kan stå foran dig eller du kan sidde mellem hans ben.

# Brug begge hænder, en til pikken, den anden til pungen, maven, brystvorter, hvor som helst.

# Få ham til at vise dig, hvad han kan lide, ved at han fører dine hænder.

# Find en god rytme, og når du fører hånden over glas, hvor han er mest følsom, øg presset en lille smule.

Annonce:

Her er de sexteknikker I bare skal kunne

# Træk rytmisk let i hans hans testikler i takt med, at du kører op og ned med den anden hånd.

# Du kan variere med tohåndsgreb omkring penis, og med at klemme rytmisk mens du hiver op og ned. Du kan også variere med et par hurtige ryk, som du vækker ham med, uden at bringe ham til ogasme.

# Med masser af glidecreme kan du vride og rotere din hånd om hans stive penis.

# Begynd langsomt og øg tempoet, når orgasmen nærmer sig. Jo hurtigere og hårdere, du onanerer ham, jo hurtigere kommer han.

Dette kan sexdronningen i sengen

Tre sexråd til den usikre kvinde
Den danske sexolog Bastian Larsen går mere kontekstuelt og generelt til værks og giver råd til hele sexforløbet. Hvis du er usikker på, om du er fræk nok, eller om du gør din mand glad i sengen, så er der nogle helt enkle råd til at råde bod på den sag.

Annonce:

# Pak gaven rigtigt ind - hvis der er noget stort set alle mænd sætter pris på, så er det frækt undertøj. Og det behøver slet ikke være så avanceret som mange kvinder tror, men det skal være anderledes og tydeligt. Hvis man vælger en BH med en diskret blondekant f.eks., bliver det ret sikkert ikke bemærket. Men hvis du vælger et strømpeholder og lige lirker lidt på kanten af kjolen, så din mand opdager det, så giver det helt sikkert gevinst.

Sørg for at vælge en situation, hvor han ikke øjeblikkeligt kan reagere på det, så der er lidt tid til at gå og varme sig med tanken om, hvad der skal ske om lidt, når børnene er lagt.

Fire fejl kvinder laver i sengen

# Jagten er alt, og byttet er belønningen - mænd kan godt lide at føle, at de jager og fanger byttet. Så selvom du godt kan sætte den hylde op selv, så bed din mand om at gøre det.

Ros ham for det, og hvis du kan få ham op og stå på en stige, så begynd diskret at tage på ham, mens han arbejder. Det er dejligt forstyrrende og virkeligt noget, der får ham op i gear. Tag eventuelt tøjet af, mens han står på stigen og forklar ham, at når han er færdig, er der afregning i soveværelset.

Annonce:

# Put ham i centrum - i dag er der utroligt meget fokus på, hvad kvinder gerne vil have, mens det tages som en selvfølge, at mænd bare vil have ind-ud-sex. Det er ikke altid helt rigtigt. Så prøv at sige til din mand, at lige nøjagtigt denne aften kan han få præcis, hvad han vil have. Så kan det godt være, at det bliver helt almindelig sex, men det kan også være, at det bliver noget helt andet.

Du kan eventuelt præsentere ham for ideen, mens du ligger på sengen med bind for øjnene. Så er han måske ikke så genert i forhold til at tage styringen, når han nu endelig får lov. Start eventuelt dialogen over sms. Det er både mere ufarligt og mere frækt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: