155 orgasmer på 28 dage

Fem danske kvinder gennemførte orgasme-eksperiment, som var sværere, end de regnede med

Orgasmer er dejlige - men det kan være hårdt arbejde af få en hver dag. (Foto: shutterstock.com)
Orgasmer er dejlige - men det kan være hårdt arbejde af få en hver dag. (Foto: shutterstock.com)
Følg Sex & Samliv

Fem danske kvinder onanerede sig igennem februar måned og opnåede tilsammen over 150 klitoris-orgasmer. Ud over fornøjelsen ved at nå klimaks var orgasme-jagten disciplineret og hårdt senge-arbejde.

- En orgasme giver her og nu-glæde og tilfredsstillelse, og den udløser også store mængder af hormonet oxytocin, også kendt som kærlighedshormonet, der udskilles ved nærvær og sex og ikke mindst i forbindelse med netop orgasmen, forklarer erotikbloggeren og ophavskvinden til O-eksperimentet, JoanB,

Joan B. deltog også selv i eksperimentet - og opnåede, som topscorer, 48 orgasmer i løbet af de 28 dage. På sin blog fortæller Joan B om egne oplevelser med at påtvinge sig selv orgasmer på daglig basis.

- Et gennemgående træk for os alle seks - vi var nemlig seks til at begynde med, men den ene sprang desværre ret hurtigt fra - var, at sådan en langstrakt omgang altså kræver selvdisciplin. For selv om det er nok så dejligt og givende at bruge tid på sig selv og opnå forløsning, så har langt de fleste mennesker, jeg selv inklusive, også en travl og stresset hverdag. Og så bliver sex og onani altså ofte skubbet langt ud på sidelinjen til fordel for alt muligt andet.

- Så ideen med, at vi alle gerne ville opnå to daglige orgasmer i den tid, eksperimentet løb, blev ret hurtigt til et lidt for højt sat mål - da alt andet jo bare ikke kan lægges på hylden til fordel for at hygge med sig selv. Og Mie, der sprang fra efter kun ganske kort tid, måtte da også opgive netop på grund af presset.

Her fortæller Mie om sine bange orgasme-anelser, der desværre holdt tik.  

To orgasmer om dagen er hårdt arbejde

Onani giver bedre sexliv
- Et af mine egne håb og mål ved at deltage i O-eksperimentet var, at få boostet sexlysten - og det lykkedes altså. I hvert fald indirekte. For når jeg ud på aftenen, når der var ro i huset, først fik taget mig tid til at gøre det, så kom lysten jo også - og det samme gjorde min mands lyst. Og så blev det traditionelle fjernsynskiggeri, i hvert fald for en stund, skiftet ud til fordel for lidt mere kødelige aktiviteter.

- Og så lige et godt fif til alle par: Har kvinden først fået sig en orgasme, så er hun bare så meget mere på end ellers, når det kommer til sex - skulle jeg hilse fra manden her i huset, siger Joan B.

Udover Joan B’s egne 48 orgasmer i løbet af februar, fik Winnie 35, Mari 32, Iben 20 og Annika 20. Et pænt stykke fra de ønskede to om dagen pr. kvinde, men samtidig et godt bevis på, at sex og onani altså kræver tid og overskud. Også selv om man har meldt sig til at deltage i et O-eksperiment.

- Selv er jeg ikke tilhænger af at skema-planlægge, hvornår vi nu skal dyrke sex, men omvendt er det også vigtigt for samlivet, at det seksuelle ikke altid viger pladsen for alt muligt andet. Og så bør man altså heller ikke underkende effekten af den 'selvmedicinering', i form af et ordentligt skud oxytocin, sex og ikke mindst orgasmen en har for både krop og sjæl.

Det er især Iben, der i gennem længere tid har 'behandlet' sig selv med orgasmer, enig i_

'Jeg ville ønske, jeg kunne have fundet tid til at få i hvert fald en orgasme om dagen, for jeg ved jo, hvor godt orgasmen er for både krop og sjæl – specielt hvis man har en masse uro i kroppen og bare trænger til at få slappet af. Omvendt bliver man også nødt til at indse, at planerne bare ikke altid holder - og februar har bare været en ret så travl måned, hvor jeg atter skulle ud af huset og på arbejde. Derfor er det desværre heller ikke blevet til nær så mange orgasmer, som jeg egentlig havde håbet og ønsket.'

Iben: En orgasme om dagen holder depressionen væk

Læs mere om Ibens orgasme-oplevelser her

Joan B. konkluderer:

- Dette her var et eksperiment, og vi alle fem har haft vores op- og nedture i forbindelse med, at vi nu bare skulle. Og alle er kommet frem til, at det naturligvis er lysten, der skal drive værket. Men at det indimellem også handler om at prioritere både onani og sex over andre gøremål. Det er lidt som at tvinge sig selv ned i træningscentret, eller vælge den sunde og hjemmelavede mad fremfor købepizzaen. Måske ikke hver dag, men gerne med jævne mellemrum.

- For når man først er kommet i mål med det, man har sat sig for, så er belønningen, både her og nu og på den lidt længere bane, stor, siger erotikbloggeren Joan B.

Hun overvejer at gentage eksperimentet på et senere tidspunkt, måske februar 2016, gerne med mænd også.

(Indslag: Julie Sørensen og Sarah Stilling Skrivergaard)
TV: Ann-Charlotte onanerer smerten væk

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+