2. runde af Battle of the Butts: Modne kvinder i kamp

Se resultatet af 1. runde, og nyd Anita og Vita, der mødes i ugens dyst

Anita og Vira.
Anita og Vira.

18.857 danske baldeglade mænd og kvinder stemte 1. runde af Battle of the Butts 2017, hvor to unge hardbodies dystede:

Bine fra København mod Maria fra Tørring.

Se også: 1. runde: Battle of the Butts 2017

Med 75 procent af stemmerne er 31-årige Bine videre i numsekampen. Maria, 28, får dog en chance til i en semifinale, hvor alle rundetaberne slås om en enkelt plads i endelige finale.

Her i 2. runde af Den Store Danske Røvkamp rykker vi en aldersklasse eller to op. Det gør ikke bagdelene ringere.

Fælles er også, at de begge er nomineret af stolte kærester. Mød de dejlige deltagere, Anita og Vita:

Anita, 48, Randers:

 

Anitas mand skriver til ekstrabladet.dk:

Jeg vil gerne nominere min lækre hustru for at vise, at også piger på 48 år kan være begunstiget af en dejlig røv.

Anita arbejder som personal assistant, bor på Randers-kanten sammen med mig og nyder heldigvis at bruge og vise sin krop.

Personligt synes jeg naturligvis, at hendes Butt is as good as it gets - og derfor denne nominering, så jeres læsere også kan få glæde af at betragte hendes smukke balder.

Den er først og fremmest lækker, fordi den sidder på min skønne hustru - men derudover er det de runde former, de sexede kurver og den glatte bløde hud, der tænder mig.

Den ser allerbedst ud i et par stramme jeans, om sommeren i en lille fræk bikini eller med en g-streng under en stram kort kjole.

Vita, 51, Silkeborg:

a

Vitas mand skriver til ekstrabladet.dk:

Jeg bliver absolut nød til at sende billeder ind af min dejlige kones numse. Jeg synes hun har den perfekte numse, både form og udseende og så skader det bestemt ikke med lidt kulør.

Jeg synes bestemt, hun fortjener at blive vist frem med den dejlige numse hun render rundt i hendes alder :), det er jo en ren ungpige numse.

Vita arbejder som teknisk designer i en møbelvirksomhed og bor syd for Silkeborg.

Det, der klæder Vitas røv bedst, er bestemt ingenting, hun elsker at gå nøgen rundt. Det gode ved den er, at hun elsker at vise den frem og er stolt af den, og jeg elsker, at hun gør det, det er bare så naturlig for hende - og så har den jo en perfekt form og størrelse efter min smag.

Vi elsker begge at rende nøgne rundt og tager hvert år til Cap d'Agde i syd Frankrig, hvor vi sammen med 40000 andre mennesker render nøgen rundt og hygger os :)

Hun kan godt lide et kærligt, men fast klask bag i, der af de blå mærker, det kan jo være, det er det, der holder den i form :)

Deltag i Battlen
Nu opfordrer vi danske kvinder til at indsende et par vellignende fotos af egen numse. Så deltager man i konkurrencen, hvor læserne skal stemme på de opstillede bagdele.

Tag et par billeder af din smækre bagdel og send dem fluks til sexsamliv@eb.dk. Fortæl om dig selv, hvad laver du, hvor gammel er du, hvor bor du, hvad er det gode ved din numse, gør du noget for at holde den i form, og hvad klæ'r den bedst. Husk også dit telefonnummer.

Er du mand, så send denne artikel til din kæreste/kone/veninde - eller find mobilen frem og tag to-tre billeder af hendes røv, og forklar, hvorfor du nominerer hende. Skriv også, hvor gammel hun er, hvad hun laver, hvor hun bor og så videre. Husk også hendes telefonnummer.

Deltagerne kan få lov at være anonyme. Men bedste røv vinder et fotoshoot, så der er det vigtigt, at kvinden står frem.

Send foto og info til: sexsamliv@eb.dk. Det kan kun gå for langsomt.

Vi har blot to regler: Pigen skal være fyldt 18. Og man må ikke kunne skimte kønsdele på billedet.

NB: Man må gerne sende fotos af påklædte numser, men al erfaring viser, at man kommer længst i konkurrencen, hvis bagdelen er iført en trusse - eller er helt bar.

Konkurrencen foregår således: I hver runde mødes to kvinder, som læserne kan stemme på. Vinderen går videre til semifinaler. Alle taberne i de indledende runder mødes i en ekstraordinær semifinale om en plads i finalen.

Vi regner med at kåre vinderen af Battle of the Butts 2017 omkring påske.

Sex & samliv - 23. dec. 2016 - kl. 20:00 Årets Frækkeste: Kvinde med giga numse går gennem parken: Se folks vilde reaktioner

Se også: Viral numsebølge? Studerende blotter bagdele

Sexperterne - 22. jun. 2012 - kl. 10:08 TV: 'God røv giver lyst til analsex'

48 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere