Annonce:
Annonce:

21-årige Mille tænder på denne farlige sexleg

I et par år legede Mille luder – men det blev for meget til sidst

Video: Arkiv
Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- OVER ARTIKLEN RELATERET SEXPERT-TV FRA ARKIVET: Pas på de farlige fantasier --

Visse fantasier er bedst i fantasien. Måske også den om at modtage penge for at dyrke sex med fremmede mænd.

Luderfantasien er ganske udbredt blandt kvinder. Den optræder typisk på top ti-listerne. Det er dog de færreste, som lever den ud. 

Mille, en studerende fra Fyn har. Her fortæller hun sin historie.

Da Mille var 17, begyndte sexfantasien om at lege luder at fylde så meget, at hun måtte prøve den af.

Det førte til masser af frække oplevelser, men også en følelse af at være udsat for overgreb.

I dag fortryder hun ikke sine år med den frække leg – men hun råder andre til at tænke sig om to gange, før de kaster sig ud i det.

Hvordan begyndte det?

Annonce:

- Jeg har altid været utrolig glad for sex, hvilket kan forklares ved, at jeg er nymfoman, lyder det bramfrit fra den unge studerende fra Odense. Jeg begyndte tildigt at udforske det seksuelle. Og allerede da jeg var 17, oprettede jeg profiler på nogle forskellige uartige hjemmesider. Og en dag var der en mand, der skrev til mig. Han var langt over den alder, jeg søgte, og han spurgte mig, om han kunne dyrke sex med mig, hvis han gav mig 1000 kr. Jeg takkede pænt nej, da jeg kun var 17 dengang.

- Men der var alligevel noget ved at vide, at der faktisk var nogle mænd, som ville betale for at have sex med mig. Det gav et kick på en måde. En fed følelse.

- Så begyndte jeg at undersøge lidt om, hvordan man kunne gøre det. Fordi det med at skulle mødes face to face med en fremmed var alligevel for meget for en 17-årig. Så fandt jeg Skype. Så første rigtige udlevelse af luderfantasien er på webcam med en ung fyr i midt 20’erne, som er i militæret.

42-årige Tea er hyggeluder

Annonce:

Frækt undertøj
- Jeg vælger at have noget frækt undertøj på og en dildo i hånden sent en aften. Og det var en fed følelse at se på den skærm, at der er en mand et sted i Danmark, der sidder og nyder det, jeg gør for ham. Og det tænder mig at skulle lege med mig selv for ham, det tænder mig, han fortæller mig, hvad jeg skal gøre, og jeg gør det. Men også lidt skræmmende.

Det varede en lille halv time, og Mille fik 200 kroner. Derpå var de på Skype flere gange om måneden. Og jo flere gange de gjorde det, jo mere tryg følte Mille sig.

- Og jeg begyndte at skrive med flere og flere forskellige mænd på mange forskellige hjemmesider. Sad nok og chattede med 50 forskellige mænd. Alle sammen med hver deres sexfantasi. Nogle ville gerne have billeder, andre telefonsamtaler, og så var der dem på webcam.

Pas på de farlige sexfantasier

Virkeligheden
Hun havde stadig ikke helt modet til at skulle mødes med dem i virkeligheden:

- Før jeg en dag ender med at skrive med en fantastisk dejlig mand. Der fik mig til at føle mig som en prinsesse. Jeg er en måned fra at være 18 år, da jeg mødes med ham. Og han er på daværende tidspunkt 42 år. Og vi tager hjem til ham, og jeg er utrolig nervøs. For jeg har fortalt ham, at jeg er 19 år gammel.

Annonce:

- Hvilket selvfølgelig er et problem. Men vi kommer hjem til ham, og han snakker helt stille og roligt med mig og får mig til at blive lidt mindre nervøs. Og så tager han sin hånd op til min kind og nusser mig, og jeg lukker øjne og nyder det. Og så kysser han mig stille, og det udvikler sig mere og mere. Dernæst tager han mit mig tøj af. Og til sidst sidder jeg helt nøgen i hans seng. Rigtig nervøs.

- Men han tager det stille og roligt med mig, og vi ender med at have helst fantastisk sex, og jeg løsner mere og mere op efter hånden. Bagefter ligger vi bare helt nøgne i hans seng og snakker om alt muligt. Og det virker alligevel ikke helt, som om jeg har solgt mig selv, men mere bare, som om vi er to mennesker, der har mødtes og dyrket sex. Det går først op for mig, da jeg skal til at gå, og han siger, jeg skal huske mine penge.

I lære som luder

Orgasmer
Siden har Mille haft mange ture med fremmede mænd, der har givet hende penge. Kun få af dem har dog givet hende orgasmer. Som det fremgår af Milles udtalelser, er der mange blandede følelser i at tage penge for sex. Og ambivalens bliver til direkte ubehag for Mille, da hun som 20-årig møder en mand, der ikke respekterer hendes grænser:

Annonce:

- En rigtig dårlig oplevelse var med en fyr, jeg mødes med en aften. Det var spontant, fordi han skulle ud og rejse og ville bare have en hurtig omgang. Så vi mødes og kører ud i en skov for at gøre det lidt mere diskret. Og jeg har informeret ham om de ting, jeg ikke vil gå med det, og han siger god for det. Vi får aftalt, hvad der er okay og hvad der ikke er. Jeg vil ikke deep throat, spyt i munden og ansigt samt analsex.

- Da jeg godt kan lide BDSM, er det okay, han tager lidt håndtere fast, men da han mundknepper mig, synes jeg selv nogle gange, han går lige dybt nok. Men det er jo, hvad det er. Han river mig så hårdt i mit hår, at hovedet bliver revet bagover, og der spytter han mig så i munden.

- Jeg siger til ham, at det vil jeg ikke. Hvorpå han svarer, at det er ham, der betaler, så er det også ham, der bestemmer. Og det ender også med, at jeg kommer hjem med røde mærker rundt om halsen og en ubehagelig fornemmelse.

Sexologen til Poul, 46: Sådan skal du fortælle konen om din uartige lyst

Kick
Heldigvis var det mere undtagelsen, forklarer Mille:

Annonce:

- Jeg har altid været rigtig glad for at mødes med fremmede, fordi det gav et slags kick. Et adrenalinkick. Som jeg ikke kunne få med bare en enkelt partner eller med det sex, jeg nu fik hjemme. Og jeg vil ikke sige, jeg følte mig som luder. Jeg så ikke mig selv som om en ’beskidt luder’, som jeg ved at nogle, der leger luderlegen, gør.

- Jeg ser og så mig selv som værende utrolig smuk og tiltrækkende. Det, at der faktisk er nogle mænd, som finder mig så tiltrækkende, at de endda vil betale for at se og mærke mig krop, får mig til at føle mig uovervindelig.

Det har været utrolig svært for Mille at skulle stoppe. Men har også været en nødvendighed.

- Jeg har fået en utrolig dejlig kæreste, som jeg gerne ville kunne få en fremtid sammen med. Gerne med børn. Og han ønsker ikke, at jeg sælger mig selv, selvom han ved, det giver et kick, og han ser hellere, at vi prøver swingerklub.

Vi er alle sammen ludere

Eksperimenter
Mille er meget eksperimenterende. Så hun har selvfølgelig også lavet andet end at udleve sin luderfantasi:

Annonce:

- Jeg er biseksuel, jeg tænder på begge køn, finder kvinder utrolig tiltrækkende. Da jeg er 19 år, bliver jeg kontaktet af et BDSM-par, som søger en ekstra pige. Og skriver en del med dem og mødes også på webcam, hvor jeg for første gang kommer ind og ser deres verden. Deres version af sex. Og det tænder mig på en måde, som ikke noget andet har gjort.

- Jeg får lov at blive hans sub, han tager mig under sine vinger og lærer mig op. Og starter selvfølgelig ud i det små og finder stille ud af hvad jeg er til, og hvad jeg ikke er til.

- Men det vigtigste, du lærer, er lydighed. Jeg er nok mest fan af pisk, blindfold, reb og kostumer. Den følelse af, at der er en anden, der har 100 procent kontrol, og du er totalt magtesløs, gør bare noget ved en. At skulle stole på det andet menneske, der har dit liv i sine hænder, ja det kræver utrolig meget tillid. Hvilket også gør, at jeg aldrig har haft nogen anden herre.

Her er kvindernes frækkeste fantasier

Nymfoman
Du indledte med at fortælle, at du er nymfoman: Hvad mener du med det?

Annonce:

- Jeg er op til flere gange blevet kørt på sygehuset, fordi jeg har overbelastet mit underliv til den grænse, at jeg har haft så store smerter, at jeg ikke kunne gå, fordi jeg er blevet ved med at dyrke sex, selv om jeg havde ondt, fordi jeg stadig var liderlig. Og har også været i et rehabiliteringsforløb, fordi min krop begyndte at reagere som et voldtægtsoffer ville gøre, siger Mille, der har haft en enkelt kæreste, som syntes, det var utroligt frækt, at hun blev lånt ud til folk til fri afbenyttelse.

Føler du, at du har været udsat for overgreb?

- Nogle gange ser jeg tilbage på det som et overgreb. Men jeg prøver at få det bedste ud af det ved at se på de mange oplevelser, som jeg har fået ud af det. Jeg tænder stadig utroligt meget på fantasien, alligevel har jeg også mest lyst til at løbe min vej. Jeg har nok lært, at ikke alle fantasier skal udleves. Og jeg har et råd til piger, der har samme fantasier:

- Pas på dig selv, og vær helt sikker på, at du psykisk kan holde til det, du er ved at gå ind i.

Så mange fantaserer om at være luder

Det er politisk ukorrekt. Det er tabu. Det er skamfuldt. Men luderfantasien er populær, og i drømmens verden er der ingen regler for god smag og opførsel.

Heller ikke for de 7737 kvinder, der tidligere har deltaget i en afstemning her på siden. Hele 60 procent af dem indrømmer at have sexfantaseret om at være luder.

For sexolog og jordemoder Vivi Hollænder er det ikke overraskende, at så mange kvinder nyder den fantasi.

- Luderrollen indeholder så mange elementer, som normalt er tabu i vores ellers så pæne hverdag. I luderrollen kan man give helt slip på den pæne pige og alle de restriktioner, som hun er forbundet med, siger Hollænder til Ekstra Bladet.

I luderfantasien er der ingen grænser for vulgariteten, der er plads til den rå liderlighed og elementer af både magt og underkastelse, forklarer sexologen.

- Det ligger en magtfølelse i at tage sig betalt for sex, for derefter at skulle stå til rådighed. En frihed til at slippe de seksuelle drifter løs uden nogen forpligtigelser. Mange kvinder bruger luderfantasien, fordi de tænder på tanken om at skulle gøre, hvad ’kunden’ beder om i den tid, han har betalt for hende. Hun kan derved fralægge sig ansvaret for sin liderlighed og blot give sig hen.

Langt fra virkeligheden 
Luderrollen i fantasien behøver nødvendigvis ikke have noget at gøre med, hvordan det er at være luder i den virkelige verden, der sætter grænserne. I fantasien vælger man selv sine kunder, og her er ingen grænser eller frygt for kønssygdomme. Alt er tilladt, og alt kan lade sig gøre.

Men luderfantasier er på linie med gangbangfantasier, nogle af de fantasier, der forholdsvis sjældent udleves.

- I den virkelige verden vil der være så mange forbehold og betænkeligheder, at det sjældent kan lade sig gøre at skabe de samme trygge og ophidsende rammer, som man er i stand til i fantasien.

 

26-årige Elise: Jeg elsker at lege luder

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Har dansk spiontjeneste ofret sin mand?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: