27-årig indvandrer-kvinde: Jeg vil bare knaldes hårdt

'Jeg vil bare kneppes hårdt, og jeg kan aldrig få nok. Han har et par gange kaldt mig for nymfoman,' klager ung mor, som Signe trøster

Følg Sex & Samliv

Hej Signe
Jeg er en kvinde på 27 år. Jeg mødte min kæreste, da jeg 20, og nu har vi to dejlige piger på fire år og otte månder. Det er sådan, at vi i starten af vores forhold havde en masse sex, og vores kærlighed var forbudt pga vores nationaliteter, så det hele var bare ekstra godt. Vi var rent ud sagt besat af hinanden.

SEXPERT-TV: Så ofte skal I knalde
 

Men efter barn nr. 2 synes jeg, min kæreste er blevet mere stille og rolig og kan lide at putte med mig og nusse, hvilket også er fint nok. Men ærligt talt, jeg vil bare kneppes hårdt og jeg kan aldrig få nok. Han har et par gange kaldt mig for nymfoman, og at han ikke kunne følge med, og nogle gange tænker jeg, at jeg måske er nymfoman.

Jeg synes tit, jeg læser om kvinder, der simulerer hovedpine for at undgå sex, og kender også et par kvinder der helst vil undgå sex, fordi de ikke orker. Men her hos mig, føler jeg det er omvendt. Er det ikke manden, der skal tænke på sex konstant og ikke kun kvinden?

Det frustrerer mig, at han ikke vil have sex hver dag. Vi har sex cirka tre gange om ugen nu. Jeg er bange for, at han måske ikke tænder på mig mere eller bare er træt af den samme tøs. Hvad kan jeg gøre udover at onanere?

Falulah

Åh nej - nu vil han knalde igen

Monica: Gid jeg ikke var liderlig konstant

22-årig pige: Jeg er for liderlig til min kæreste  

Kære Falulah
Der er stor forskel på, hvor meget lyst vi har hver især. Det skyldes blandt andet, at mængden af testosteron er varierer og svinger i hos det enkelte menneske. Mænd har meget mere testosteron end kvinder.

Nogle kvinder har dog et meget højt niveau og har derfor oftere mere lyst til sex end gennemsnittet. Det kunne godt tænkes, at du er en af dem. Du kan bede din læge om en henvisning og få det målt.

Sex tre gange om ugen må siges at være et fint gennemsnit for en små-børnefamilie. Men derfor er det jo stadig et problem for jer, at det ikke er nok for dig - og at din mand føler sig presset og ude af stand til at præstere. En ting er sikkert; I løser det ikke ved at kalde hinanden navne eller ved at bebrejde hinanden, at der er for meget lyst eller for lidt.

Jeg tror bestemt ikke, at han ikke tænder på dig eller er træt af dig, Hvis det var sådan, ville han trække sig helt fra sex. Jeg tror bare, at hans naturlige behov for sex ligger deromkring de tre gange om ugen. Det er jo næsten hver anden dag.

Måske du skal overveje, hvad sex handler om for dig. Er det mest et trygt og oplivende tegn på, at I to hører sammen, eller er det, fordi du bare skal have sex hver dag, ellers bliver din krop helt tosset?

På samme måde som vi kan trøste og regulere følelser med kaffe, mad, træning, tobak etc, så kan sex også være noget, vi 'bruger' for at føle os ok og trygge. Prøv om I kan sætte nogle ord på, hvad sex betyder og gør for jer.

Nogle gange tror vi, at sex (eller mad etc) er det eneste, der kan tilfredsstille den emotionelle “sult” vi føler. Men måske kærlige ord, nærvær som fx massage eller kys kan fylde dig op på samme måde.

Onani er en god måde at tage trykket for både mænd og kvinder. Det er jo sex med os selv - vi elsker med os selv, og det er god “mentalhygiejne” for vores selvfølelse, at vi kan tage hånd om os selv også og ikke altid er afhængig af, at andre skal klare det for os. Nyd både det sex, du har med din mand, og det sex, du har med dig selv.

Kh Signe

Større sexlyst end kæresten? Det kan du gøre

19-årig nymfoman: Jeg onanerer hele tiden

Stor sexlyst er ikke en sygdom

Sexgale kvinder ofte biseksuelle

HERUNDER SEXPERT-TV: Sådan tackler du et sexmonster


 

Læs videre med
Ekstra Bladet+

For79 kr./md.

Ingen binding: Opsig, når du vil.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?