Annonce:
Annonce:

29-årige Laura er cuckquean: Drømmer om at se kæresten dyrke sex med fremmed kvinde

Danskerne under dynen

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Annonce:
Følg Sex & Samliv

En ting er at acceptere, at kæresten har sex med andre, når man er swinger eller lever i et åbent forhold. Noget andet er at decideret tænde på, at vedkommende udfolder sig erotisk med en anden.

Når det handler, at en mand i et forhold bliver ophidset ved tanken om hans kvindelig kæreste knalder med en anden, er man cuckold (nogle gange stavet cuckold), og hun er hotwife. Her kan være et element af ydmygelse på spil, men ikke nødvendigvis.

Det når omvendte er tilfældet, knaldes kvinden en cuckquean (ja, det staves sådan). Så tænder tænder hun ideen om, at manden har med sex en anden kvinde, som så benævnes en cuckcake.

Enter Laura: 29-årige kvinde, der bor i København og til arbejder daglig som kontormus i en mellemstor virksomhed, hvor hun primært tager sig af offentlig administration.

Annonce:

På sin blog laurasunivers.dk, som hun har haft siden 2012, fortæller hun om sit sexliv. Og også om sin cuckquean-fantasi.

Til Ekstra Bladet beskriver hun en af sine onanifantasier sådan her:

- Jeg har fundet en lækker pige i byen, som også synes, min kæreste rigtig lækker. Jeg tager hende med hjem og spørger min kæreste, om ikke han kunne tænke sig at dyrke sex med hende, mens jeg kigger på... Han må gerne tvivle lidt inden, før han alligevel ikke kan lade være, fordi hun gør sig til for ham, siger Laura, der forklarer, at befinder sig godt i en underdanig rolle og derfor er tanken ret fræk.

Annonce:

- Det er også min opfattelse, at de mænd, der tænder på cuckold, er mænd der gerne vil være i rollen som den underdanige. Jeg ville dog ikke bryde mig om at blive ydmyget, som mange synes er frækt indenfor cuckold/cuckquean. Min kæreste skal stadig synes, at jeg er den dejligste, men mens vi påtager os en rolle, må han gerne lege med mine følelser og få mig til at blive lidt utryg.

Konepasning.dk: Han ordner din kone

Ikke udlevet
Laura har endnu ikke prøvet at udleve fantasien:

- Da jeg første gang fortalte min kæreste om min fantasi med cuckquean, kom det tydeligvis meget bag på ham. Han havde hverken hørt om cuckold eller cuckquean før, og han syntes, at den verden var ekstremt mærkelig:

Det tog Laura lidt tid at forstå hende, og han spurgte gentagne gange ind til det: - Hvad der gør, at jeg tænder på tanken om at se min kæreste med en anden kvinde, ved jeg faktisk ikke. Måske er det noget med, at jeg gerne vil se ham blive forkælet fra den bedste vinkel. Jeg tænder nemlig meget på at se ham være i det øjeblik, hvor han er allermest opstemt, siger Laura, der tit dyrker BDSM, hvor hun er den submissive:

Annonce:

- Som cuckquean er du også underdanig, så der kunne måske være en sammenhæng dér. Tanken om at sidde lidt på afstand og se hans hænder røre ved en anden kvindekrop, tænder mig helt vildt! Jeg har talt med flere piger, som også indrømmer, at de tænder på tanken, men som ikke ville kunne gennemføre det. Det er godt at kende sin grænse.

Hendes kæreste har efterhånden også vænnet sig til, at hun tænder på det - men han synes, at det skal blive ved fantasien:

- Umiddelbart føler jeg også for, at det bare bliver ved fantasien, men man ved jo ikke, hvordan det ser ud om tre-fire år, lyder det fra Laura, der blanky erkender, hun ikke kan se cuckold som en mulighed.

- Dette ville betyde, at min kæreste skulle tage den underdanige position som hanrej, og jeg ser slet ikke min kæreste som en underdanig type.

Cuckold: Derfor tænder jeg på, at min hustru har sex med andre mænd

Laura om bloggen: Et frirum
- Bloggen startede med bare at være et frirum, hvor jeg kunne ytre mine meninger omkring de forskellige sexdebatter rundt omkring på nettet, men efterhånden som interessen for bloggen blev større og besøgstallet steg, valgte jeg at sætte mere tid af til den.

Annonce:

- Det udviklede sig hurtigt, og nu er vi her i 2017 og min blog er en fast del af min hverdag. Min blog er det sted, hvor jeg kan kommunikere med mennesker på afstand. Et frirum, hvor jeg kan ytre mine meninger, debattere med folk omkring 'alt det vi ikke taler om til daglig', samtidig med at jeg kan trække mig tilbage og bare nyde roen omkring mig.

- Hvis man besøger min blog i håbet om at få lov at se en masse frække billeder af mig, bliver man skuffet. Jeg deler mange frække billeder og videoer, men det er ikke af mig, og det bliver det heller ikke. Jeg er stolt af min krop, men min kæreste ser gerne, at der ikke lægger en masse nøgenbilleder af mig på nettet.

Ida låner sin mand ud til sex

Sexologen: Intenst
Sexolog Bastian Larsen, der har som journalist ofte har bevæget sig i swingermiljøet, fortæller Ekstra Bladet, at cuckquean er ret stort i USA, hvor de fleste af den slags subkulturer og begreber sædvanligvis bliver dyrket først.

Annonce:

- I hvert fald bliver der snakket om dem der først. Men de få danske kvinder, jeg er stødt på indenfor den genre, har sædvanligvis været aktive i swinger- og poly-miljøet. Og det, jeg hører de fleste sige, er, at det bare helt grundlæggende er utroligt frækt at se sin mand have sex.

- De fleste almindelige par har jo aldrig oplevet deres partner have sex. Hverken mænd eller kvinder. Når man selv er midt i det, så oplever man det jo på en helt anden måde - og set udefra giver det en helt anden oplevelse, der kan være meget intens, siger Bastian Larsen.

- Der er også nogle kvinder, der tænder på oplevelsen af kontrol, når de arrangerer kvinder til deres mænd, eller ligefrem forfører kvinder til deres mænd. Som at have en pik per stedfortræder, kan man sige.

Tænder på at slikke ham ren

På foraet for cuckoldingslystne mænd og kvinder cuckolds.dk fortæller cuckquean Astrid om sin indgang til legen:

‘Efter at have nydt min mands utroskab i smug, har jeg først for nyligt åbnet op og taler åbent med ham om det. Det kom en fredag aften, over et par flasker rødvin, i et sommerhus tilbage i '15, hvor min mand havde behov for at dele sit ønske om et åbent forhold.

Jeg skal ikke trætte jer med detaljer, blot nævne at det faktisk ikke var så nemt at være ærlig, som man turde håbe på. Efterfølgende var jeg meget plaget af skam omkring denne del af min seksualitet, og det har taget lange snakke, førend jeg helt fandt mit ståsted i det.

Et var jo, hvad jeg fantaserede om i smug, og nemt kunne gemme væk i underbevidstheden igen, noget helt andet var at tale ærligt omkring det. Den er lidt sværere at flygte fra :-)

Det gav os nu det skønneste forhold og har allerede givet os flere fantastiske oplevelser. Sammen og ham for sig, trods vi stadig er novicer i dette univers. Jeg tænder som cuck på, at min mand kommer hjem og lugter af en anden kvindes kusse, på at jeg kan smage hende, når jeg sutter eller kysser ham.

Tænder på at se ham med en anden kvinde, nyder at føre ham op i hende og nyder at blive tvunget til at slikke hende ren for hans safter. I den lidt mørkere side af dette quean-univers ligger lysten, nærmest trangen til, at min mand og hans elskerinder, vedvarende fister mig eller blokker mig ud med store dildoer.

Så at sige ødelægger min kusse, så min mand ingen nydelse har ved at penetrere mig, og derfor - NATURLIGVIS - må søge sine stramme elskerinder for tilfredsstillelse. Dette er vel lidt en pendant til en mandlig cucks lille pik, og hele det psykologiske spil der ligger heri :-)’

Her kan du låne en kone til sex

38-årig københavner-kvinde: Jo mere slutty og tøjtet jeg er, jo mere tænder min mand

Charlotte, 50: Swinger gerne med sorte mænd og indvandrerfyre

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: