Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

3 gange sex giver 500

Du kender typen af ekstraordinære tilbud fra specielt supermarkedet, og også den danske sexlegetøjsbranche er hoppet med på vognen

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Det bliver heldigvis aldrig 100 procent mainstream og dagligdag at handle ind til hjemmelageret med sexlegetøj. For når man handler ny dildo, vibrator og/eller penisring og masturbator, så foregår det ofte med tungen ud af munden – eller i hvert fald i en sindstilstand, hvor det bobler ekstra meget i kroppen.

Sådan har man det trods alt sjældent, når man står bøjet ind over køledisken nede i det lokale supermarked, hvor der er tilbud på tre bakker med hakket oksekød.

Nå, men tilbage til sexlegetøjet – og mere specifikt til den førende danske online sexshop med alle typer af sexlegetøj og erotisk tilbehør mv., Sinful.dk.

Her oplever man nemlig stor succes med tilbudsvarianten 3 for 500 - altså tre stykker sexlegetøj efter eget valg for en femhundredemand.

For her er nemlig et tilbud, der er til at forstå – og giver samtidig os forbrugere mulighed for både at spare rigtig mange kroner. Der jo altid er en fornøjelse. Samt ikke mindst få tanket op med nye produkter, der kan erstatte, supplere eller benyttes i frækt fællesskab med noget af det andet, man allerede råder over derhjemme.

Så går jagten ind
”Kategorien med 3 for 500 kroner vil altid være fyldt med noget af det mest populære sexlegetøj af den højeste kvalitet, så du med sikkerhed får noget for pengene. Hvis du tager et hurtigt kig ned over det store udvalg, så vil sikkert også opdage, at der gemmer sig lidt af hvert.

Vi har nemlig sørget for, at der både er lidt frækt til kvinderne, mændene og parrene. Det gælder uanset om man er til anal legetøj, fetish legetøj eller noget helt tredje.”

Det skriver den Århus-baserede online sexshop, som ikke kun gør sig i Danmark, men servicerer et større og større antal kunder i hele Skandinavien og Europa med. Det har gjort Sinful-shoppen til lidt af en gigant i genren.

Videre skriver sexshoppen:

”Det gælder alt det sexlegetøj, som du finder her på siden - uanset førpris. Du kan altså være heldig at finde noget sexlegetøj, som har en høj normalpris, men fordi de er en del af denne kategori, så får du dem billigere, hvis du samtidig køber nogle andre produkter.”

Frække stunder solo og med partneren
For nu at tage blot et enkelt ud af mange produkter, man pt. kan erhverve sig under 3 for 500 konceptet – nemlig et fjernbetjent anal plug Om dette stykke sexlegetøj skriver man blandt andet:

”Den slanke plug har en afrundet spids, der gør indføringen let samt en bred base med snor, der sørger for tryg og sikker leg. Med hele 10 forskellige vibrations indstillinger er der rig mulighed for at finde et favoritmønster ved enkelte klik på fjernbetjeningen.

Pluggen er perfekt som ekstra krydderi på dine frække solo stunder, og du kan også dele glæden med din partner, når du giver fjernbetjeningen videre og dermed overlader kontrollen.”

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: