Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

330 gram stål til ren numse-nydelse

Hvis du er øvet ud i at modtage analt, er du nok også klar til de lidt mere fyldige og tunge buttplugs, der fremkalder endnu mere nydelse

 

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Om man som mand eller kvinde anal-hygger solo og/eller sammen en partner, så kommer sexlegetøj ofte i brug.

Og er man øvet ud i genren, så kan man med stor fordel også sagtens gå skridtet videre.

”Større produkter betyder mere fylde, som kan føre til mere nydelse. Anus gemmer nemlig på tusindvis af nerveender og flere erogene zoner, som kan give stor nydelse, når de stimuleres. Men det kræver derimod, at man er vant til denne form for stimulering.

Derfor er det vigtigt, at du først bevæger dig ud i anal sexlegetøj for øvede, når du føler du er klar til nye udfordringer.”

Det anbefaler landets førende online sexshop med sexlegetøj, Sinful.dk, der fører et stort arsenal af produkter til analt brug. Ligesom shoppen har stor succes med at designe og sælge egne produkter i genren. Som fx Jewel Stål Butt Plug Stor.

Dansk anal-plug på 330 gram
Om dette stykke danske sexlegetøj, der måler 4 centimeter i diameteren, fortæller Sinful shoppen blandt andet følgende:

”De smukke "Jewel Plugs" er de sidste par år blevet meget populære, og de bliver også brugt i mange erotiske film. Sinful "Jewel Butt Plug" er ingen undtagelse, dens feminine og elegante design med glas-krystallen i bunden vil forføre de fleste.

Buttpluggen måler 9,5 cm i længden og vejer 330 g. Den tunge vægt giver en stor stimulation til anus området, både når man står og går.

Jewel Plug kan med fordel varmes inden brug. Læg den i et varmt vandbad (kropstemperatur) og metallet vil holde på varmen under hele jeres leg.”

Trods sexlegetøjets måske lidt feminine ydre bør mænd dog ikke holde sig tilbage. Her er det i sidste ende nemlig ikke udseendet, men derimod den rent fysiske oplevelse med produktet, der først og fremmest gælder og tæller. Når der lægges mås til. 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: