Annonce:
Annonce:

37-årige Søren: Jeg er sexslave

Søren er HR-konsulent fra Søborg - og så tænder han på at blive domineret

For nogle er det topmålet af lykke at underkaste sig andres vilje - i og uden for sengen. (Foto: All Over)
For nogle er det topmålet af lykke at underkaste sig andres vilje - i og uden for sengen. (Foto: All Over)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Mange har leget en lille smule med at blindfolde, dominere og måske tale lidt hårdt til hinanden, hvor det oftest er manden, der styrer.

Men for 37-årige 'Søren' er det helt omvendt: Han nyder at være sexslave.

Sådan styrer jeg manden seksuelt

Hvad er det, der får en mand til at søge nogen, der kan tage kontrollen fra ham? Vi har snakket med HR-konsulent Søren, der opdagede, at han godt kunne lide at få taget sine valg fra sig.

- Det tog mig mange år at opdage det om mig selv. At jeg godt kunne lide at blive domineret. Og det var en lidt kejtet måde, jeg fandt ud af det på. Men jeg startede som så mange andre med at blive gift, forholdsvis ungt, og fik to børn.

Annonce:

- Det er der heller ikke noget galt med, men jeg følte, at jeg manglede et eller andet. En af de få ting, der virkeligt gav mig noget, var, når min kone skældte mig ud, og det gik langsomt op for mig, at ingen af mine venner havde det sådan.

Læserne: Så fræk er kvindelig dominans

Læste om emnet
De fleste hader jo, når konen skælder ud, men når man har det modsat, hvad betyder det mon så, og hvordan kommer man videre?

- Jeg forstod langsomt, at der var noget der, og som en god researcher begyndte jeg at læse op på emnet. Jeg opdagede til min store overraskelse, at jeg nok passede ind i kategorien submissiv.

- Jeg elskede, når min kone kommanderede rundt med mig, men desværre kunne hun ikke selv lide det. Hun ville egentligt hellere have, at det var mig, der kommanderede rundt med hende. Og nu var der jo slet ikke noget seksuelt over det endnu.

Kvinde - find din indre domina

Fantasier
Det tog lang tid for Søren at tage mod til sig og prøve at indføre sin kone i sine fantasier, for der var ingen tvivl for ham om, at han ville mere:

Annonce:

- Det her kommer til at lyde som en dårlig vittighed, men da jeg endelig tog springet og fortalte min kone, at jeg havde lyst til at lege med dominans, var hun meget imødekommende. Det havde jeg slet ikke troet. Men det gik da også over, da hun forstod, at det var mig, der skulle domineres og ikke hende. Det synes hun var meget mærkeligt!

- Det tog næsten et halvt år, før jeg fik hende lokket til, at vi skulle prøve. Så kunne vi jo skiftes til at dominere. Det var en katastrofe!

Mænd vil også domineres

Finde herskerinde
- Jeg indså, desværre, at min kone slet ikke havde, hvad jeg havde brug for. Og jeg havde heller ikke, hvad hun havde brug for, i den slags lege i hvert fald. Men det virkede som om, hun sagtens kunne leve uden. Det kunne jeg ikke, må jeg indrømme. Så jeg begyndte at kigge mig om efter muligheder udenfor hjemmet, og der var rigtigt mange.

Her er mænds frækkeste fantasier

Utroskab
Søren brugte lang tid på at overveje, om det var utroskab at dyrke dominans med andre, men hvis alternativet var at blive skilt, så ville han hellere prøve at se, hvor langt han kunne nå først.

Annonce:

- Jeg tog til introaften i SMIL, og det virkede jo meget afslappet. Og allerede der, den første aften, blev jeg samlet op af en kvinde. Det virkede som den naturligste ting i verden, at hun simpelthen med et lille vip med hovedet fik mig til at følge med sig ind bagved.

- Der spurgte hun mig, hvad mit navn var. Det fortalte jeg, og da jeg spurgte hende, hvad hendes navn var, gik hun øjeblikkeligt ind i rollen som domina og fortalte mig meget strengt, at jeg ikke skulle stille spørgsmål til hende.

S/M godt for dit forhold

En drøm
- Resten af aftenen var en drøm. Hun lavede ingen mærker på mig, men vidste præcis, hvilke knapper hun skulle trykke på. Hun var utroligt smuk og yngre end mig, og jeg ville aldrig have så meget som henvendt mig til hende, under andre omstændigheder. Men hun forløste mig, og jeg var på krogen.

Annonce:

- Vi snakkede sammen efter vores seance, der i øvrigt varede tre timer. Og jeg forstod, at hun levede et hverdagsliv med mand og børn, og holdt sine sorte tilbøjeligheder helt adskilt fra sit hverdagsliv. Det fungerede bedst for hende, og jeg forstod, at jeg jo havde et godt ægteskab og al den tryghed, jeg ønskede, og ikke havde lyst til at smide det ud for en fuldtidseksistens som slave.

- Men jeg må indrømme, at den første seance gav mig lyst til at indrette hele mit liv for at tjene min nye herskerinde.

Byt roller og lad hende styre i sengen

Kender reglerne
- Jeg fik et sæt ordensregler af min herskerinde. Jeg kontaktede aldrig hende, og til gengæld skulle jeg så være klar, når hun sendte bud efter mig. Når jeg gik ind af døren der, forvandledes jeg 100 procent til hendes slave.

- Det var ikke, fordi hun hverken slog mig eller bandt mig særligt meget. Det gjorde hun i begyndelsen, for at lære mig principperne, men i dag fungerer jeg per refleks, når hun giver en kommando.

- Hun behøver ikke engang sige noget længere. Jeg kan mærke på hendes kropssprog, hvad hun vil have. Selvfølgelig laver hun fælder, sådan at jeg gør noget forkert, og det er nødvendigt at straffe mig, men det er jo en del af spillet.

Kinky sex gør dig lykkelig

Annonce:

Bekymringer
- På et dybere plan handler det nok om, at jeg får en oplevelse af at lægge alle hverdagens bekymringer fra mig og kun skulle koncentrere mig om alle min herskerindes behov. Seksuelt og på anden vis.

- Jeg laver tit middag til hende eller ordner hendes tøj. Det giver en harmoni og fokusering, der mangler i min almindelige hverdag. Så selvom det kun er et par timer nogle gange om ugen, så giver det mig en voldsom tilfredsstillelse og følelse af harmoni.

Dominansen er kommet for at blive i hans liv.

- Jeg har det fint med at lade min herskerinde styre det hele, og hvis hun en dag bliver træt af mig, så må jeg gå ud og finde en ny. Vi har ikke så meget udstyr og slagtøj som andre i miljøet. Det hele fungerer mest på det mentale plan, og det er måske også derfor, det hele giver mig så stor tilfredsstillelse. Men det er helt sikkert, at jeg ikke ville kunne leve uden i dag. Jeg er, hvor jeg hører til.

Perversioner reddede min forhold

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: