Annonce:
Annonce:

46-årig kvindelig chef: Derfor er jeg masochist

- Min mand bruger mig, som han lyster - og det tænder mig, forklarer Louise, der lever sit BDSM-liv helt ud

- Jeg gør, som jeg får besked på. Vil han rides, rider jeg. Sex er efter hans ønsker, til fælles nydelse, og der er for mit vedkommende ikke mangel på hverken liderlighed eller orgasmer, siger Anne. Arkivfoto: Shutterstock
- Jeg gør, som jeg får besked på. Vil han rides, rider jeg. Sex er efter hans ønsker, til fælles nydelse, og der er for mit vedkommende ikke mangel på hverken liderlighed eller orgasmer, siger Anne. Arkivfoto: Shutterstock
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Louise er en tænksom, begavet og moderne kvinde med styr på det meste i sin tjekkede københavnertilværelse. Hun er chef i egen virksomhed - og masochist.

Derfor er hun også en smule bekymret for, hvordan hun vil komme til at fremstå i et interview om livet i et BDSM-forhold:

- Hvordan præsenterer man min verden, bestående af dominans og submissivitet, seksuel sadisme og masochisme, underkastelse, uden at komme til at lyde som en smule hjernevasket eller som en halvdum blondine, der ikke kan tænke selv, gammeldags, måske lidt uintelligent, og ikke meget andet end en åben fisse til brug for Herren..?

Sådan forklarer Louise sine betænkeligheder ved at skulle optræde på landets største netavis. Det er en af grundene til, at hun vælger at være anonym.

Annonce:

- Hvordan beskriver man det valg, jeg som kvinde med lang videregående uddannelse har truffet, at underkaste mig en Herre, så hans lyster bliver mine, og forklarer at det for mig er en form for dyb og nærmest ultimativ kærlighed, at overgive sig selv og sin krop til en mand, som kan bruge dén, mig, efter forgodtbefindende. Og at jeg endda bliver liderlig af det.

Men det er netop også for at lade omverdenen kigge ind i hendes univers, så fordomme kan afkræftes og verdensbilledet nuanceres:

- Der er ikke mange, som forstår det, men ikke desto mindre er det sådan, det er. Et frivilligt valg, en gave jeg har givet et andet menneske, og som gør mig til en gladere, lykkeligere og mere sammenhængende, hel kvinde, siger den 46-årige mor til to.

Nu kan du komme i polsk s/m-fængsel

Tilfælde
Louise kom ind i BDSM-universet ved et tilfælde:

Annonce:

- Jeg har altid været glad for sex, men har, indrømmet, tidligere ofte kedet mig under sex. Accepteret kedsomheden som et vilkår, og, skal man analysere lidt på det, måske allerede dér vist en snert af submissivitet. Jeg er en af den type kvinder, som har levet et liv med behov for struktur, og ofte også kontrol, som følge af mange bolde i luften, selvstændigt erhvervsdrivende, funktionel alenemor for to børn de sidste 10 år, samt mange venne- og veninderelationer.

- Den form for struktur fylder det meste af min dag - og har gjort det det meste af mit liv. Min hjerne kører stort set altid med et eller andet, og mangt et knald har jeg ligget og tænkt på vasketøj, indkøbssedler, morgendagens arbejdsprogram, møder, aftaler mv., i stedet for at være 100 procent til stede, nyde den pik jeg havde i fissen, eller de følelser jeg havde i kroppen. Eller bare slet og ret kedet mig, og af samme grund haft vandrende tanker.

Kinky
Og det hænger sammen med, hvordan hun efterhånden har fundet ud af, at det at være submissiv masochist kan få hende til være 100 procent til stede i kroppen.

Så hvad betyder det egentlig?

Annonce:

- Generelt er jeg modstander af definitioner og kasser. Som nyudsprunget kinky masochist havde jeg et stort behov for at spejle mig selv mod andre ligesom mig. Derfor startede jeg med at læse blogs og i sidste ende med selv at skrive en også, som jeg dog har haft pause på.

- Jeg kom ind på diverse fora som fx kinkster.dk, hvor jeg fandt alle afskygninger af BDSM-universe, og mange muligheder for at finde ud af, hvem jeg var seksuelt - også ved tænke, at 'sådan dér er jeg i hvert fald ikke,' siger Louise, der har udviklet sig seksuelt over tid.

- Seksualiteten er for mig ikke noget, som behøver at være stationært, men noget der udvikler sig hen af vejen, afhængigt af ens partner, hvad man fristes af i forhold til andres aktiviteter, hvad man ser i klubber, på nettet, og hvad man slet og ret en liderlig aften fantaserer sig til.

Dansk S/M-par: Stina bliver tændt at være i sit bur, når hendes Herre ønsker det

Submissiv masochist
Hun er submissiv masochist:

Annonce:

- Jeg elsker smerten og har brug for den for at lukke ned for den til enhver tid alt for dominerende hjerneaktivitet. Nogle gange tænder smerten og gør mig liderlig, afhængigt af hvordan den doseres, andre gange er det et spørgsmål om at tage imod smerte for at gøre Herren glad. Hvilket i sidste ende også gør mig liderlig.

- Den submissive del af min seksuelle personlighed er ikke fuldt udviklet, men i kraftig gang med at blive det. Jeg anser submissivitet som værende et fundamentalt behov for at underkaste sig en Herres vilje, at fralægge sig vilje og ansvar, at lægge sig selv og éns seksuelle behov i hænderne på en Herre. Som, efter egne ønsker og behov forvalter den submissive - og ikke efter den submissives ønske. Det kan så udvides til ikke kun at være seksuelt, men også mere i hverdagen, væk fra det seksuelle alene.

Louise har tidligere været sammen med en Herre, som ubevidst lod hendes behov dominere og forvaltede deres sexliv ud fra dem. Hvilket i sidste ende gjorde, at ingen af følte sig rigtig i relationen:

Annonce:

- Jeg kan sagtens have ideer om, hvad jeg vil og har lyst til, men i sidste ende har jeg ikke noget at skulle have sagt i forhold til, om han vil smække mig, dyrke sex eller blot have suttet pik. Hvilket er en voldsom befrielse og præcis, hvad jeg har brug for.

33-årig kvinde: Føler mig fri når min kæreste dominerer mig

Hænger sammen
Har din seksualitet indflydelse på dit øvrige liv?

- Det har den selvfølgelig, man kan ikke skille tingene ad uden videre. Mine seksuelle præferencer er afspejlet i måden, jeg klæder mig på, både på arbejde og hjemme. Jeg har sjældent uformeligt tøj på, men primært tøj, som viser mine kurver. På arbejde har jeg altid kjole eller nederdel på, altid sko med hæl og ofte rød læbestift, siger Louise, der sidder på gulvet, når Herren er på besøg.

Til børnene forklarer hun det med, at hun godt kan lide at blive nusset i håret af sin kæreste. Louise spørger også om lov til at servere, rydde af bordet:

Annonce:

- Og, som noget relativt indgribende, skal jeg oftest spørge om lov til at tisse. Det er én af de ting, som det er mit indtryk, at mange ser som lidt fjollede og meningsløse, men for min Herre og dermed også mig giver det mening, fordi det for ham er en måde at udøve sin daglige styring af mig på. Indimellem gør det mig også slet og ret liderlig, at jeg ved, der sidder en mand et sted i København og tænker på mine spredte ben placeret på et toilet, fordi jeg har fået lov til det af ham.

Kinky sex er ikke spor sygt

Hemmeligt
Kender familie og venner til din seksualitet?

- Mit kinky liv og mit vaniljeliv er stort set adskilt. Jeg har et par veninder fra vaniljeverdenen, som kender til mit kinky liv, den ene faktisk mest fordi hun også viste sig at være kinky, og en enkelt veninde fra min kinky verden, som også kommer i min vanilje, men ellers er det adskilt. Primært af hensyn til mine børn og mit arbejde.

- Min nærmeste kollega kender til mit kinky liv, men min familie ved intet. Og det vil blive ved med at være sådan altid, tænker jeg. Min familie skal ikke påtvinges en viden om min seksualitet, som de ikke ønsker, og jeg har ikke behov for, at 'alle' skal vide, hvad jeg er for én. Jeg har et velfungerende kinky netværk, og det er rigeligt for mig, siger Louise, der mødte sin herre på scor.dk.

Er I altid i jeres roller - eller bytter I nogensinde?

Annonce:

- Vi bytter ikke roller, det er for mig og os fuldstændig utænkeligt. Jeg skal ikke kunne udelukke, at jeg ville kunne være dominerende fx overfor en anden kvinde i en lege-situation, men i relationen til min Herre er det helt utænkeligt. Hvis jeg overhovedet begynder i det små at forsøge at styre, vil det blive honoreret med en lussing, og så er jeg på plads igen, hvor jeg skal være, siger Louise, der er medlem af elitestyrkerne i danske BDSM, Det Sorte Selskab.

Vaniljesex
Hun har været til en enkelt fetichfest i Manifest, iklædt strutskørt og korsét, strømper med hofteholder og stiletter:

- Jeg elskede at være et sted, hvor alle havde gjort noget ud af deres påklædning, og der var hjørner med spændende sorte aktiviteter. Jeg fik faktisk foræret min første sprøjteorgasme ved dén lejlighed af en venlig mand ...

Har I almindelig vaniljesex?

- Tjaeh, jeg elsker at sutte Herrens pik, det er vel relativt meget vanilje, og at blive taget hårdt liggende på spisebordet er vel også. Jeg mener, grænserne er flydende, sex er jo dybest set sex, og så krydrer vi det med en ekstra dimension i form af lussinger, smæk og smerte ind i mellem, hvad man vil betegne som helt almindelig husmorsex.

Annonce:

- Dog med det fokus, at jeg gør, som jeg får besked på, vil han rides, rider jeg. Sex er efter hans ønsker, til fælles nydelse, og der er for mit vedkommende ikke mangel på hverken liderlighed eller orgasmer.

Sådan gør bindelege og tabusex dig fri

Vi er langt frækkere end videnskaben troede

Kinky sex er ikke spor sygt

For ikke så mange år siden blev sadomasochister ikke bare betragtet med afsky - de blev også set som psykisk syge. Først i 1995 blev sadomasochisme fjernet fra den officielle sygdomsliste i Danmark.

En relativt ny undersøgelse slår fast, at BDSM-dyrkere ikke er tossede, selv om de nyder sexlege, som med et overfladisk blik kan se skræmmende ud.

I studiet har to hollandske forskere set nærmere på BDSM-udøveres psykologi. BDSM står for bondage og disciplin, dominans og submission (underkastelse) og sadisme og masochisme.

902 s/m'ere og 434 i en kontrolgruppe udfyldte diverse spørgeskemaer, som skulle afsløre deltagernes personlighedstræk i forhold til blandt andet neuroticisme, udadvendthed, åbenhed, venlighed og samvittighedsfuldhed og tilknytningsstil.

Resultaterne peger på, at BDSM-udøverne overvejende var 'sundere' psykologisk set end kontrolgruppen:

De var mindre neurotiske, mere udadvendte, mere åbne over nye oplevelser, mere samvittighedsfulde, mindre følsomme overfor afvisninger, angav større grad af velbefindende - men var dog også mindre venlige... Især gjaldt dette for de dominerende s/m'ere.

Forskerne konkluderer, at BDSM i højere grad skal ses som en fritidsfornøjelse snarere end som et udtryk for en psykopatologisk proces.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: