50 Shades: Ikke en film man ser med andre...

Sexblogger har spurgt en række danskere om deres syn på 50 Shades-fænomenet - og kommer med gode råd til kinky udstyr

Danskere om 50 Shades Darker.

Det er nok ikke gået din opmærksomhed forbi: '50 Shades i Mørket har premiere denne uge, tids nok til Valestinsdag.

Forleden var selvudnævnt sexinspirator og sexlegetøjsekspert JoanB på gaden i København for at tale med danskerne om de har ladet sig inspirere af bøgerne og filmene.

I videoen over artiklen fortæller af dem, at filmen ikke er en man ser sammen med andre...

Samtidig er salget af 50 Shades-udstyr er vokset kraftigt:Shops som sinful,dk, paradiss.dk og winkwink.dk melder melder om istor interesse i håndleds- og ankelmanchetter, ball-gags, bondagereb og andet godt fra den mere hardcore sexlegetøjsskuffe.

Se også: Klar til 50 Shades?

Og så vil vaginalkugler, der hører til i den lidt blødere del af sexlegetøjsuniverset, via en ret kinky scene i den nye film, nu havne helt fremme i spotlyset. Og formentlig få danskerne i lege med de skjulte kugler i det offentlige rum. Nøjagtig som Grey og Steele., mener JoanB.

- Helt overordnet er det dog ikke den mere hardcore udøver af BDSM-sex, men derimod hr. og fru Danmark, der lader sig forføre og inspirere af 50 Shades bøgerne og det kinky filmunivers, mener JoanB.

- Mit gæt er, at det først og fremmest parret, der er til ganske almindelig sex, der via de erotiske fortællinger lader sig inspirere til at udforske og eksperimentere med blid s/m, bondage, lettere dominans, sex i det offentlige rum mv, forklarer sexlegetøjseksperten, der ikke var super vild med den første 50 Shades-film, og som tirsdag så toeren.

- Selv om sexscenerne i den nye film er lækre og indbydende og super lækkert filmet - ikke mindst Mr. Grey, der vil gøre alt for at vinde Anastasia tilbage - er meget mere tiltalende i film nummer to, så har I mørket også sine klare mangler, synes jeg, melder JoanB.    

- Om man synes om bøgerne og filmene eller ej, så har de indtil fem-seks år med 50 Shades dog gjort det meget mere ok og meget mindre tabuiseret at eksperimentere seksuelt.

Fx og binde hinanden til sengen og give ham eller hende derhjemme et kærligt klap med pisken, paddlen eller floggeren i numsen.

- I det hele taget er det blevet meget mere ok og mindre tabu at udforske og eksperimentere med både det ene, andet og tredje i sengen. Ikke mindst for os kvinder, som er et stort og positivt fremskridt. Og det kan vi altså langt hen ad vejen takke Christian Grey og Anastasia Steeles mange kinky udskejelser foran kameraet for, slutter JoanB. 

JoanB med bud på godt udstyr til de kinky lege her

Og her giver hun tip til feinschmeckeren.


Se også: Sexforum censurerer kinky grupper for at tækkes pengemænd

Se også: Golden showers - ikke kun noget for Trump

Se også: Her er de kinky kvinders frække lyster

19 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere