Annonce:
Annonce:

7 ting du ikke må sige til kæresten

Ja, der er noget galt med at sige 'det plejede min eks at gøre'

- Hvis du skynder dig, kan vi nå 'Vild med dans', hvisker han. Det er ikke noget, der er befordrende for hverken orgasmeevner eller selvtillid. (Foto: All Over)
- Hvis du skynder dig, kan vi nå 'Vild med dans', hvisker han. Det er ikke noget, der er befordrende for hverken orgasmeevner eller selvtillid. (Foto: All Over)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

En lille bemærkning, der kan virke betydningsløs, kan ødelægge aftenen. Og en hel række af de ubetænksomme sætninger kan underminere hele jeres forhold.

Her er abs.cbnnews.com's liste med syv ting, du bare skal holde for dig selv, hvis du har dit forhold kært.

Sig tak og få et godt forhold
 

1. 'Det plejede min eks at gøre'
Uanset om du forsøger at give din kæreste en kompliment eller fremhæver en af vedkommendes mindre attraktive træk, er det aldrig - ALDRIG - en god ide at sammenligne ham/hende med din eks.

Din nuværende partner vi automatisk fundere over, hvorfor du overhovedet tænker på din eks - også selv om du bare vil pointere, at begge laver en god sovs eller giver en dejlig fodmassage.

12 ting du ikke skal sige i sengen
 
Annonce:

2. 'Synes du ikke X er lækker?'
Det er bare et irriterende spørgsmål, som sætter din partner i en tabersituation, hvor der ikke er noget rigtigt svar. Det virker som en fælde. Hvis partneren er uenig med dig, kalder du ham/hende for en løgner og siger, du ikke ville have haft et problem med, at din kæreste synes, en anden er sexet.

Læs:

Kvindens 8 sexfejl

Og hvis din partner rent faktisk siger, at X er sexet, så anklager du kæresten for at ville have andre. Mindgames som disse kan ikke anbefales.

7 ting nygifte aldrig må gøre
 

3. 'Årh hvor er X lækker'
Hvis du ser en person af det modsatte køn, du finder ualmindeligt tiltalende, så tænk alligevel to gange, før du indvier din partner i dine tanker. Og hvis din kæreste selv spørger (som i punkt 2), så træk vejret dybt ned i maven, før du taler. Når din partner spørger dig, om du synes en eller anden er lækker, er det ofte en måde at bede om opmærksomhed eller bekræftelse. Så dette er tidspunktet, hvor der virkelig er basis for at give sin partner en masse komplimenter.

Så ofte ser mænd efter kvinder
 
Annonce:

4. ' Kan vi får det her overstået - der er vild med dans om lidt'
Rigtigt gættet - at blive seksuelt prioriteret lavere end et tv-program er uholdbart (med mindre programmet er VM-finale i fodbold, selvfølgelig). Det kan føre til, at din kæreste føler sig utilstrækkelig. Så uanset hvor meget du har ventet på denne udsendelse, så tænk dig om, før du beder din partner om at få sexlegen overstået i i ruf.

6 ting du ikke må sige til ham

5. 'Det er ok/det går fint'
'
Hvordan har du det?' spørger din kæreste. Du svarer: 'Det går fint,' selv om det er klart, at det ikke går godt.

Denne klassiske passiv-aggressive måde at reagere, når du virkeligheden er pissesur over, at kæresten er kommet for sent, eller han/hun har skiftet kanal, får den dårlige stemning til at eskalere. Så venter begge bare på, at den anden bryder isen og den dårlige stemning.

8 myter om det perfekte par

6. 'Er det en god ide at spise den?'
Når du spørger din elskede, om det nu er smart at spise den wienerbasse, får du sagt, at vedkommende har et vægtproblem. Og hvis du ikke ved, hvorfor det er et problem, så kan vi ikke hjælpe dig.

Gør hende glad - og få mere sex

Annonce:

7. 'Hvad tænker du på lige nu?'
Det er noget, de fleste af os har sagt uden at tænke nærmere over det, men det sætter partneren i en penibel situation - som et dådyr fanget i lyskeglerne fra en bil har din partner ingen mulighed for at finde på noget. Det får din kæreste til at stamme og svamle, og så stoler du mindre på ham/hende og anklager vedkommende for at tænke på sin eks. Også selv om din partner sandsynligvis blot tænkte på, hvad I skal spise til aften eller på en mail, der skal sendes på jobbet.

Men når man pludselig bliver stillet til ansvar overfor det, bliver man helt blank. Hvis vedkommende rent faktisk tænkte på at knalde sin eks, vil han/hun jo aldrig sige det. Så skal der lyves. Og så fremdeles. Mindgames som punkt 2 og 3 og 7 skaber flere problemer, end de løser.

Det skal du sige til hende, når I knalder

 
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: