Annonce:
Annonce:

Årets bedste sexlegetøj

Legetøjstester og dildopusher er glade for årets prisvindere ved Xbiz Awards

Sådan virker We-Vive Sync
Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen viser legetøjtester We-Vibe Sync og Pulse III - to af prisvinderne --

Hvordan hitter man rede i det enorme udbud af dildoer, vibratorer og alskens sexgadgets, der hele tiden udbydes på det støt stigende marked for det, man i gamle dage kaldte seksuelle hjælpemidler?

Man kan guide sig af venner og veninder (hvilket nok ikke er så voldsomt udbredt), man kan lytte til eksperterne, eller man kan gå efter prisvinderne.

I det følgende har vi fået en dildoekspert og en dildopusher til at kommentere på udvalgte produkter, der lige har vundet en pris ved årets Xbiz Awards, hvor sexbranchen i bred forstand sætter pris på sig selv og hinanden.

Danske Ave var nomineret i to kategorier, men vandt desværre ingen.

Blewit - flot onanirør

 

Annonce:

Onanirøret Blewit blev kåret det bedst nye legetøj til mænd. Mathilde Mackowski fra Danmarks største sexshop sinful.dk giver Blewit disse ord med på vejen:

- Blewit er et super moderne onaniprodukt, den har et stilfuldt design, og det indvendige sleeves nobrede og bløde struktur føles som en rigtig vagina. Jeg synes, at produktet er fedt designmæssigt, men har af gode grunde ikke selv prøvet produktet, så jeg kan ikke helt udtale mig om hvorvidt jeg er enig, i forhold til hvordan det føles 'in action', men anmelderne siger således: 

'5 ud af 5 stjerner! Fedt design - Fantastisk følelse - Nem rengøring !
Der er ikke så meget mere at sige :) Det er bare et virkelig lækkert produkt, som har gjort onani meget sjovere.

- Kapper, kunde på Sinful shoppen.

Annonce:

Også sexblogger JoanB er begejstret:
- Blewit, en masturbator/bollerør til mænd, scorer helt klart om udseendet af produktet, og at det er blevet tanden nemmere at gøre sin masturbator ren efter brug. Desuden er Blewit meget strømlinet og anonymt, og ingen hudfarve, heldigvis. Denne masturbator kan man endda have stående frit fremme, hvis man lyster.   

Herunder kan du se reklame for Blewit:

We-Vibe Sync - til par

Sexklemmen We-Vibe Sync fik prisen som bedste nye sexgadget til par. Over artiklen her demonstrerer legetøjsbloggeren JoanB. produktet, og herunder fortæller hun om den:

- We-Vibe modtager jo en eller flere awards hvert år. Men det er egentlig først nu, at de fortjener en pris, synes jeg helt personligt. Denne her gang har de nemlig formået at få et produkt på markedet, som kan moddeleres/formes så tilpas meget, at det næsten passer alle kvinder. Og det er sgu en cadeau til We-Vibe. Jeg er for første gang for alvor begejstret.

Joan har anmeldt We-Vibe SYNC her

Fun Factory - tysk kvalitet
Tyske Fun Factory kæmpede mod fx svenske Lelo, britiske Hot Octopuss, britiske Lovehoney, spanske Bijoux Indescrets samt flere andre om prisen årets sexlegetøjsproducent. For både Mathilde og Joan giver det god mening:

Annonce:

- Jeg er og vil altid være vild med Fun Factory og deres lækre produkter. Fun Factory har gang på gang formået at skabe veldesignede produkter, som virker. De har siden sin start været banebrydende og arbejder altid ud fra at produkterne skal fungere optimalt. Det er yderst velfortjent, at de i år løber med denne fornemme titel, siger Mathilde, der bakkes op af Joan:

- Det undrer mig på ingen måde, at tyske Fun Factory i år løb med hele to flotte awards. Fun Factory er nemlig bare toppen af poppen. Producenten skaber super legevenlige og lækre produkter - og rammer så at sige aldrig en millimeter ved siden af, når de kommer med nyt på markedet. Så er du i tvivl, så køb Fun Factory, er mit råd.  

Womanizer Pro40

For legetøjsbloggeren JoanB er det klart, at Womanizer Pro vinder en award - i dette tilfælde i kategorien det mest innovative:

Annonce:

- For selv om der er kommet andre klitorisstimulatorer på banen, der efterligner, så har producenten bag Womanizer bare været skide smarte. Ved at ændre designet på produktet SÅ markant, at det nu mere ligner et skønhedsprodukt. Og hvorfor egentlig ikke?  Der er jo kun flere og flere ting der tyder på, at onani, også ved hjælp af sexlegetøj, gør smuk. Womanizer er helt klart også en vinder i mine øjne.

JoanB har testet Womanizer Pro 40 her, og herunder viser hun den:

Sexpert-tv: Årets sexlegetøj til kvinder

Satisfyer - ekstase

 

Satisfyer blev året batteri-drevne sexlegetøj. Mackowki fra sinful.dk siger:
- Satisfyer er at af de nyeste produkter, som er designet til at stimulere klitoris ved hjælp af pulserende trykbølger, som i øvrigt vil efterlade de fleste kvinder i en nydelsesfuld ekstase. Satisfyer er designet ud fra samme princip som den originale Womanizer Pro40, som løb med en anden pris.

Træn bækkenbund med Lovelife Krush

Når et stykke sexlegetøj ikke kiun handler om orgasmer, kalder man dem ved Xbiz Awards noget så fint som Sexual Health & Wellness products. Den kategori vandt Lovelife krush fra OhMiBod. Mathilde forklarer:

Annonce:

- OhMiBod Lovelife Krush er en bækkenbundstræner, der både træner din bækkenbund, men også vibrerer. Og brandet har virkeligt formået at skabe et produkt der er simpelt at bruge og samtidig sjovt. Krush har også vundet den prestigefyldte pris som "Årets bedste digitale sundhedsprodukt" på verdens største teknologimesse CES. Så det ville faktisk have undret mig hvis OhMiBod ikke havde fået endnu en flot pris med hjem til hylden med awardpriser. Velfortjent!

Hot Octopuss - mest til mænd og lidt til par

JoanB er glad for, at Hot Octopuss Pulse 3 fik den lidt særprægede pris Boutique Pleasure Products Company of the Year.

- Et verdensklasseprodukt henvendt både ham og hende. Noget af det, jeg rigtig godt kan lide ved Hot Octopuss er, at produktet er lidt af en trouble shooter. Fordi den kan hjælpe ham, der måske er en smule impotent. Men samtidig også er et stykke effektivt sexlegetøj, der inviterer til lækker krammesex mellem ham og hende. Thumps up!

I videoen over artiklen viser JoanB Pulse III.

Læs test af Pulse lll her

Nova - lækker og effektiv

Annonce:

Ifølge JoanB er Nova er en helt speciel og innovativ rabbit vibrator fra We-Vibe. Nova ER også nyskabende, og hele vejen igennem er den død lækker. Flot og dekorativ, og ved lidt nærmere bekendtskab, er min egen erfaring med produktet, også ret effektiv. Så giv lige Nova chancen, hvis rabbit vibratoren ikke lige hitter ved første forsøg.

Se alle vindere ved Xbiz Awards her

Danske kvinder: Sådan bruger vi sexlegetøj

Nu laver tandlægen blowjob-bøjle

Kom med til Danmarks frækkeste by: Her elsker de sexlegetøj

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: