Årets frækkeste: Ti danske swingerkvinder løfter sløret: Så vildt er vores sexliv

Forfatteren Carsten Graff fortæller om sin nye bog 'Blot til lyst,' hvor han har talt kvinder, som følger deres længsler

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Vi præsenterer årets frækkeste og mest populære artikler på Sex&Samliv. Den følgende blev nummer 2 med 253.870 visninger.

 

- De her kvinder har alle valgt at agere på deres længsler. Og det synes jeg er vildt modigt.

Sådan siger forfatteren Carsten Graff i anledning af udgivelse af bogen 'Blot til Lyst', hvor han har interviewet ti danske kvinder fra swingermiljøet.

Gennem et års tid har 55-årige Graff - og hans 31 år yngre kæreste - været på udflugt i det danske swingermiljø, med udgangspunkt i klubben City Swingers på Amager.

Her mødte han en verden, mange har forestillinger og fordomme omkring. Her mødte han de mere lystfulde skyggesider af kvinders liv og sexliv, og han mødte kvinder med enestående historier, som nu er blevet til en bog, der kan fungere som et vindue ind i en ellers lukket verden.

Sex og samliv Fra husmor til hardcore swinger: Jeg elsker at dyrke sex på rastepladser

Se også: Dansk forfatter: - Sex med mange kan gavne dine sociale evner

Normer
- De her kvinder tør udfordre samfundets tabuer og normer, og de tør følge deres længsler. Deres veninder misunder dem, men tør ikke selv. En del af dem er trådt ind i dette univers efter en skilsmisse, hvor de har oplevet en kæmpe seksuel opblomstring ovenpå ægteskabets triste eller døde sexliv. De udfordrer de konventionelle parforhold, og på den måde er bogen måske et lille indblik i fremtiden, hvor vi forhåbentligt får et mere nuanceret billede af, hvad et parforhold er og kan.

- Jeg har for eksempel interviewet en muslimsk kvinde, der er i et tvangsindgået ægteskab, hvor manden bestiger hende en gang om ugen, men hvis hun viser lyst, bliver han vred. I swingerklubben lever hun sine drømme ud, gangbang og bondage og hvad har vi, fortsætter Carsten, der oplyser, at kvinden oplevede en voldsom psykologisk nedtur efter sin første gang i klubben. fordi det på mange måder strider mod hendes opfattelse af at være en pæn kvinde.

En oplevelse en del af de andre kvinder også har. Alligevel er de kommet tilbage og har ikke fortrudt.

Kom med ind i swingerklubben for de smukke. Foto: Tariq Mikkel Khan Sex og samliv Heftige billeder: Velkommen i swingerklubben for de smukke

Se også: Fra arrangeret ægteskab til swingerklub

Swingersnak
Var der ting i miljøet, der kom bag på dig i arbejdet med bogen?

- Ja, swingersnak - de upersonlige samtaler, man har i især baren med de andre gæster. Man taler ikke om sine børn eller problemer. Mange har ikke lyst til at oplyse om noget som helst om privatlivet. Der er opstået en kultur, hvor man forholder sig upersonligt til hinanden - det er igennem det seksuelle, man kommunikerer.

- Jeg, der selv er helt uden grænser i den retning, følte, at folk er reserverede. At de er det, kan jo skyldes mange ting. De vil ikke genkendes, de er måske utro, de lever dobbeltliv, ønsker ikke, at folk ved noget. Det er et sjovt paradoks - man er enormt frisindet og ublufærdig fysisk, men personligt er der en stor blufærdighed.

Samtidig er det hele enormt nede på jorden, mener Graff:

- Der er en fornemmelse af foreningsdanmark, af joviale fritidsdanskere med pikken ude af læderdragten - i modsætning til swingerklubber i Sydeuropa, hvor både mænd og kvinder kommer dresset skarpt op.

Se også: Syv grunde til at blive swingerpige

Følelser
Du og kæresten har selv været del af miljøet i en periode..?

- Det blev meget tydeligt for mit eget vedkommende, at sex hænger helt sammen med følelser for mig. Swingere er enormt gode til at skille de ting ad. Vi prøvede da at dyrke sex et par gange, bare sammen, og en enkelt gang med et andet par, men det gav os ikke rigtigt noget. Men det er jo også fedt at se andre have gode seksuelle oplevelser.

- Og som Allan Zeuthen, der ejer City Swinger og som hjalp mig med at finde kvinderne til bogen, altid siger: At gå i en swingerklub er ligesom at gå i en slikbutik: selv om der er masser af slik, behøver man ikke at have lyst til det hele.

Carsten og kæresten har et åbent forhold. Foto: Privat
Carsten og kæresten har et åbent forhold. Foto: Privat
 

Sex & samliv Ungt par: 'Swingerlivet holder gnisten i live'

For Graff, der i mange år har levet i åbne forhold, har nogle af disse swingerkvinder fundet deres måde at takle den udfordring, som alle langvarige parforhold står overfor: At tiltrækningen langsom daler.

- Her kan swingerlivet eller et åbent forhold gøre forholdet usikkert, uforudsigeligt, spændende. Det blæser automatikken væk og skaber kraft og spænding - det skaber tiltrækning.

Det er jo et klassisk journalistisk mundheld, at man ikke skal gå i seng med kilderne - gælder det også her?

- Ja, jeg har skam ingen seksuelle relationer haft med disse superdejlige kvinder. Vi skabte tillidsrum, hvor min professionalisme fik dem til at slappe af og åbne op.

Kom med ind i swingerklubben for de smukke. Foto: Tariq Mikkel Khan Sex og samliv Heftige billeder: Velkommen i swingerklubben for de smukke

Carsten Graff inviterer til bogreception i swingerklubben City Swingers på Amager Valentinsdag kl 16. Han byder på bobler og sprøjteorgasmer.

Se også: Swingerliv: Han bliver tændt af at høre om konens frække eventyr

Den erotiske socialrådgiver

lyst.png

Her er et uddrag fra Blot til lyst af Carsten Graff:

Socialrådgiveren Dorthe tager efter 15 års ægteskab sit sexliv op til fornyet overvejelse. Efter netdating, masser af sex og en vellykket trekant er hun klar til swingerklubben. Hun finder en erfaren swinger, som lover at være hendes guide:

På turen ind til klubben var jeg ved at vende bilen om og køre hjem mindst femten gange, men hver gang vandt nysgerrigheden alligevel over min angst for det ukendte. Med hamrende hjerte fik jeg parkeret bilen, og da jeg nærmede mig klubben, kunne jeg se, at min nye guide stod foran klubbens indgang og så sig omkring efter mig. Som regel har billederne på datingsider det med at pynte på virkeligheden, men med min guide var det nærmest omvendt. Den mand, jeg havde set på billederne, var pæn, men når jeg nu så ham i virkeligheden, var han ualmindeligt tiltrækkende.

Inden vi gik ind, fik vi en lille snak, hvor han fortalte mig, at hans rolle kun var at vise mig rundt, at være ved min side og at introducere mig til miljøet. Hvis ikke jeg følte mig tiltrukket af ham, var det helt i orden, og han havde ingen forventninger til, at der skulle være noget seksuelt mellem ham og mig. Skulle jeg få lyst til sex med ham, var han åben, men hvis jeg så nogen i klubben, som jeg hellere ville være sammen med, ville han gerne introducere mig eller hjælpe mig i gang. At han så tingene på den måde, åbnede mig om muligt endnu mere for ham.

Helt fra starten var jeg derfor ikke i tvivl om, at jeg ikke kun ønskede, at han var min guide, men at jeg også ønskede, at han og jeg skulle være sammen. Efter at vi havde talt i 10 minutter, spurgte han, om jeg følte mig tryg, og om jeg stadig havde lyst til at opleve klubben indefra. Det ville jeg naturligvis gerne, hvorpå vi gik ind, fik hvert vores skab i garderoben og lagde vores tøj. Herefter iførte jeg mig noget blondeundertøj, som jeg havde medbragt til lejligheden.

Hvordan en swingerklub så ud indvendig, havde jeg på turen derind gjort mig mange anstrengelser for at forestille mig. Modsat hvad jeg havde forventet, kunne jeg dog konstatere, at der ikke alene var masser af plads, men at den også var smagfuldt indrettet og fuld af venlige mennesker, som hilste på min guide, som var de gamle venner. Fordi det var fredag, var der rigtig mange gæster i klubben og dermed også masser af liv. Der var ingen tvivl om, at min guide var en populær gæst, både hos kvinderne og mændene. Imens vi satte os i barområdet og fik lidt at drikke, var jeg ikke i tvivl om, at jeg var i gode hænder, og derfor følte jeg mig helt igennem hjemme i klubben.

Efter at vi havde siddet i godt en halv time og set os omkring, valgte vi at gå en runde i klubben, så jeg kunne danne mig et indtryk af stedet. Denne min første oplevelse af en swingerklub i fuld aktivitet på en fredag aften kom til at repræsentere et usædvanlig stærkt bombardement af sanseindtryk – både i form af lyd, lys, dufte og stemninger. På denne aften var klubben fuld af elskende par i forskellige stadier af seksuel udfoldelse. Nogle var nøgne, nogle halvt afklædte, nogle bar frækt undertøj og andre lak eller læder. Næsten alt hvad jeg så og mærkede, virkede pirrende på mig og bragte mig ind i en tilstand, hvor jeg ganske hurtigt ikke længere var en beskuer, der så tingene udefra, men var en del af det, der foregik i klubben.

Et sted stoppede vi op og stod og kiggede på en kvinde, som var omgivet af fire mænd, der havde sex med hende. Pludselig mærkede jeg, at min guide lod en enkelt finger glide ned ad ryggen på mig, og i løbet af et splitsekund var jeg mere tændt, end jeg kunne huske at have været det i meget lang tid. Hele den lidt forbudte stemning, alle de frække og forførende sanseindtryk og min lækre guide, som jeg så godt som ikke kendte, fik mit begær til at koge over. Idet hans finger rørte mig, forsvandt jeg ind i en ualmindeligt liderlig tilstand.

Herefter husker jeg ikke helt, hvad der skete, før jeg få øjeblikke senere lå ved siden af den kvinde, jeg netop havde stået og kigget på. De fire mænd var der stadig, og min guide viste med al tydelighed, at han var i stand til mere end blot at vise mig rundt i klubben. Snart involverede han også de andre mænd, men inden de fik lov til at røre mig, sagde han til dem, at jeg var ny i klubben. Derfor fik de nøje besked på, at de skulle passe på mig og gå stille og roligt frem.

De næste par timer kom dermed til at repræsentere endnu et højdepunkt i min seksuelle revolution og i min udforskning af alt det, jeg slet ikke vidste eksisterede, dengang jeg var gift.

Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen