Afklædte danske sukkerpiger sælger verden over

Sugarbabes forklarer, hvorfor de smider tøjet i kalender

- Jeg er en af de kvinder, der har lidt ekstra sul på kroppen. Derfor var jeg rigtig glad for, at jeg til fotoseancen havde mulighed for at have noget af mit eget lingeri med, siger Marie. (Foto: British Boudoir)
- Jeg er en af de kvinder, der har lidt ekstra sul på kroppen. Derfor var jeg rigtig glad for, at jeg til fotoseancen havde mulighed for at have noget af mit eget lingeri med, siger Marie. (Foto: British Boudoir)

Så er der åbnet op for salget af den danske årskalender med danske sugarbabes, der har fået omtale verden rundt.  Mød de nyslåede kalenderpiger Maria og Sabine.         

Da netdatingsiden SugarDaters.dk søgte efter danske kvinder til en 2016 sugarbabe-kalender, fik sitet henvendelser fra mere end 50 interesserede, der alle havde aktive profiler på sitet.

Siden er der i Århus blevet skudt boudoir-fotos af de udvalgte babes i den helt store stil, der nu har resulteret i en årskalender lidt ud over det sædvanlige. Her er pigerne nemlig ikke professionelle modeller, men derimod helt almindelige danske kvinder, der smider tøjet.

Brian blev lidt forelsket i sin sugar babe. (Arkivfoto: shutterstock.com) Sex og samliv Brian fyrede 50.000 kroner af på knald

Grænseoverskridende

Maria, 32. (Foto: British Boudoir)
Maria, 32. (Foto: British Boudoir)

32-årige Maria, Miss Januar, fra Vestsjælland, er en af de 12 sugarbabes, der har været en tur foran kameraet i Århus. Og selv selv om Maria har prøvet at stå model til lidt mere frække fotos på hjemmefronten, så var det en smule grænseoverskridende pludselig at være centrum for et noget større set-up. Maria er desuden et lyslevende bevis på, at sugardating kan føre andet og mere end gaver og sex og gode date-oplevelser med gavmilde sugardaddys med sig.

- Jeg er en af de kvinder, der har lidt ekstra sul på kroppen. Derfor var jeg rigtig glad for, at jeg til fotoseancen havde mulighed for at have noget af mit eget lingeri med. Og da jeg endnu kun har set et enkelt at de billeder, der blev skudt af mig, så er jeg lige så spændt på at se kalenderen som alle andre, smiler Maria, der for tre måneder siden blev kæreste med sin sugardaddy. Efter et par dates viste det sig nemlig, at kemien og tiltrækningen var til mere end kun at date og have god sex. Så nu har Maria og ”daddy” været fast sammen i tre måneder.

Samfund - 16. jun. 2015 - kl. 13:02 Ingen kvaler, 'sukker-far' betaler uddannelsen - i bytte for sex

Stor interesse for dansk sukker
På den officielle side for sukker-kalenderen kan man se billeder fra alle fotooptagelserne med kalenderpigerne og læse små interviews med de 12 sugarbabes, der på lækreste og mest indbydende vis folder sig udover det kommende års måneder   

- Både herhjemme og rundt omkring i verden har der været pænt stor interesse for projektet. Blandt andet er der blevet skrevet om kalenderen og nogle af de piger, der optræder i den, i engelske Daily Mail.

- Herudover er kalender-projektet blevet omtalt i blandt andet Albanien, Brasilien, Norge, Kina, Tyrkiet og Finland – og flere lande vil formentlig komme til, nu hvor resultatet endelig er på gaden, forklarer Rikki Tholstrup Jørgensen fra Sugardaters.dk. Der selv har været interviewet til et af Irlands mest populære radioprogrammer. Så udover at sælge kalenderen til interesserede danskere, regner sitet også med at få ordrer fra mere eller mindre alle tænkelige afkroge af verden, hvor mænd ser frem til at have de danske piger hængende på væggen. 

Se også: Du gætter aldrig, hvad denne frække sugar babe vil have penge til

Sukker-pigerne har klasse
”Årets SugarBabe-kalender fremstiller diversiteten mellem SugarBabes og viser samtidig, at de kvinder, der vælger at benytte SugarDaters, har en klasse og et format, som man ikke finder hos pigerne i pornokalenderen på værkstedet. De SugarBabes, der er i kalenderen, er fotograferet i den frække boudoir-stil. Nogle af kvinderne har valgt at stå frem i kalenderen uden så meget som en gennemsigtig g-streng på, mens andre er iført indbydende lingeri for at vise dem fra deres mest uartige side” fortæller man på Voksen.dk, hvor man nu kan købe årskalenderen med de 12 modige sukker-piger.

Køb kalenderen her

- Selv om kalenderen først lige er kommet på gaden, så har der allerede været en del eksponering af os i både danske og udenlandske medier. Og ja, jeg har da helt personligt allerede oplevet en del dømmende og fordømmende kommentarer på baggrund af, at jeg har valgt at gøre dette her. Men det tager jeg nu meget stille og roligt. Det meste er jo generaliserende fordomme, smiler 41-årige Sabine fra Fyn, der i kalenderen optræder som den indbydende rosin i pølseenden, nemlig som december-pigen, der luner i den kolde tid. 

- Folk må dømme mig lige så tosset, de vil. I mine øjne afspejler det bare deres egen usikkerhed og utilfredshed over dem selv og deres liv. Desuden kan jeg 100 procent stå inde for de her fotos, man nu kan opleve i kalenderen af mig, slutter den nyslåede kalender-babe. Der så småt ikke kun er ved at blive et kendt ansigt og krop her i Danmark.

Nyheden omkring Sabines optræden i sukker-kalenderen er øjensynlig nu også nået til USA. Den kønne singlekvinde er nemlig begyndt at modtage venneanmodninger fra personer i Californien. 

Se også: Sabine, 41: Mine orgasmer er ofte voldsomme - og altid drivvåde

13 kommentarer
Vis kommentarer