Afsløret: Disse kvinder har bedst sex

Nu er det afgjort - og svaret vil måske overraske dig

Foto: shuterstock.com.
Foto: shuterstock.com.

Nogle vil måske tro, at kvinder i 20'erne har den bedste sex. De har tiden til at slå sig løs, prøve one night-stands eller måske finde den store kærlighed. Men faktisk skal vi en del længere op i alderen for at finde kvinden, der har det bedste sex.

For kvinden, der har den bedste lagen-gymnastik, er faktisk 36 år eller ældre.

Det viser en undersøgelse udarbejdet af app'en Natural Cycles, der har spurgt 2600 kvinder om deres orgasmer, hvornår de føler sig attraktive, og hvornår de nyder sex mest.

Det skriver Independent.

Her blev kvinderne inddelt i tre alderskategorier: Yngre (under 23 år), middel (23-35 år) og ældre (36 år eller ældre).

De 'ældre' kvinder var gruppen, der følte sig mest sexede, eftersom det gjaldt otte ud af ti kvinder i denne aldersgruppe, mens det kun var syv ud af ti i den yngre gruppe og fire ud af ti i middel-gruppen, der følte sig sexede.

Det var også de 36-årige eller ældre kvinder, der vurderede, at de havde de bedste orgasmer. Her svarede seks ud af ti nemlig, at de ofte havde gode orgasmer, mens det kun var fem ud af ti fra den yngre gruppe, der svarede ja til samme spørgsmål.

Derudover svarede 86 procent af kvinderne fra den ældste gruppe, at de inden for de seneste fire uger havde haft god sex, mens det kun gjaldt 76 procent i middel-gruppen og 56 procent i den yngre gruppe.

Så ifølge undersøgelsen kan sex altså kun blive bedre med alderen.

Og for manden er der en helt bestemt ting, der afgør hvor lang tid du holder i sengen.