Amandas vibrator forsinkede SAS-fly

Årets frækkeste - nr. 10: En 20-årig kvinde fik stoppet et helt SAS-fly, da hendes medbragte dildo begyndte at vibrere i kufferten

Amandas vibrator stoppede et SAS-fly. (Privatfoto og arkivfoto af Bo Svane)
Amandas vibrator stoppede et SAS-fly. (Privatfoto og arkivfoto af Bo Svane)

(I forbindelse med jul og nytår præsenterer vi årets mest læste artikler på sex&samliv: Denne blev nummer ti med 277.688 visninger. Publiceret første gang 25. juni).

20-årige Amanda skulle flyve fra Arlanda ved Stockholm til den kroatiske ferieby Split, hvor hun skulle holde ferie. Hun rejste alene og havde sneget lidt feriesjov med i kufferten i form af en dildo. Det burde jo ikke give de store problemer, men det gjorde det...

Da den ferieklare Amanda stod i gaten i lufthavnen og skulle til at gå ombord på SAS-flyet, opdagede hun, at personalet stod og talte om hende. Hun kunne høre, at personalet i skranken fik oplæst hendes navn bogstav for bogstav over walkie-talkie. Herefter henvendte hun sig selv til personalet.

- Hun bad mig følge med og sagde, at der var noget, der vibrerede i min bagage. Allerede der vidste jeg godt, hvad det drejede sig om, fortæller den 20-årige kvinde til svenske Expressen.

Sex & samliv TV: Her er feriens frække legetøj

Alle passagerer, der allerede var gået ombord på flyet, blev bedt om at forlade det igen og gå tilbage til gaten. Da alle stod samlet i gaten sammen med Amanda, blev hendes taske båret frem, og hun blev bedt om at åbne den.

- Alle stod i gangen og så på, da jeg tog vibratoren op og pillede batterierne ud, fortæller Amanda.

Folk reaktioner var, ifølge Amanda, blandede. Nogle sukkede højlydt, mens andre syntes at det var ganske sjovt.

Efter afklaringen kunne alle igen gå ombord på flyet. Herefter ventede en flere timer lang flyvetur med alle de mennesker, der havde set hende fumle rundt med sin dildo i gaten.

- Det var pinligt, da det skete, men nu er det bare sjovt, siger Amanda til norske Dagbladet.

Den 20-årige kvinde har dog taget ved lære af episoden.

- På hjemrejsen husker jeg at tage batterierne ud. Det vil jeg også anbefale andre at gøre, ha ha, griner Amanda ifølge Dagbladet.

Overfor Expressen bekræfter SAS' pressetalsmand, Henrik Edström, at SAS-flyet i lørdags blev forsinket. Det fremgår dog ikke af hans rapport, at det skyldtes 20-årige Amandas dildo.

Det kan være svært for lufthavnens sikkerhedsfolk at se forskel på farlige genstande og sexlegetøj som disse buttplugs. (Foto: Sinful.dk) Udland Dansk sexlegetøjs-dronning stoppet i lufthavnSex & samliv TV: Tre ting der gør din sommer sexet

1 af 3 20-årige Amanda har nu lært, at hun skal huske at pille batterierne ud af elektriske dimser, når hun flyver. Foto: Privat
2 af 3 (Arkivfoto: Bo Svane)
3 af 3 Amandas vibrator stoppede et SAS-fly. (Privatfoto og arkivfoto af Bo Svane)
0 kommentarer
Vis kommentarer