Amaysin - moderne dansk sexlegetøj

Amaysin er navnet på en ny og spændende kollektion af moderne dansk sexlegetøj – og til priser, hvor de fleste af os kan være med

Der er ikke meget bling-bling eller andre unødige dikkedarer over sexlegetøjs-kollektionen Amaysin (Amazing/fantastisk). Designet og fremstillet af danske Sinful.dk. Som da også er online sexhoppen med sexlegetøj, der fører hele paletten af Amaysin produkter, der primært henvender sig til legeglade kvinder og par.  

Om de danske dildoer, vibratorer, analkæder mv., der udover et enkelt og effektivt design udmærker sig ved ikke at koste en halv bondegård, skriver Sinful shoppen blandt andet følgende: 

Udforsk dine mest erogene zoner
”Amaysin er en moderne og simpel kollektion af smukt sexlegetøj, der giver dig mulighed for at udtrykke din personlige stil, selv i dine mest intime ejendele. Forkæl dig selv med en verden af ​​glæde og nydelse. Udforsk dine mest erogene zoner under forførende solospil, eller inviter din partner på et frækt og lystigt eventyr. Én ting er helt sikkert - det bliver Amaysin.”

Et af de mere populære stykker sexlegetøj, rigtig mange kvinder kan nikke genkendende til, er produktet Amaysin klassisk rabbit vibrator.

En vibratortype, der stimulerer klitoris og G-punktet indvendig i vagina på samme tid – og som evner at give langt de fleste kvinder orgasme. Der jo ikke er så ringe endda. Om denne ”kanin vibrator” fortæller den danske online sexshop blandt andet følgende: 

”Forrest på vibratoren sidder et par lange, fleksible kaninører. Vibratorens 10 rumlende vibrationer forkæler i samspil med kaninørerne din klitoris udvendigt. Vælg selv hvilket mønster, der virker bedst for dig. Selve skaftet på vibratoren er smidigt, så du selv kan bøje den alt efter hvilken stilling, du foretrækker. Den har en fløjlsblød overflade af silikone for optimal komfort.”

Er man som kvinde til at modtage analt, så kan rabbit vibratoren også her komme i spil. Som et kraftigt krydderi på sexlegen, der med garanti nok skal gøre en ekstra godt.

Vibrator-stimulation af klitoris og G-punktet i vagina kombineret med penetration af anus på en og samme tid er for de fleste kvinder nemlig lig med en sextur i syvende himmel.