Annonce:
Annonce:

Analsex - mest for kvinder med høj løn og lang uddannelse

Big data: Næsten 11.000 kvinder har blotlagt deres erfaringer med numsesex

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Analsex.

Tilsyneladende en seksuel adfærd, der er blevet hverdag. Og derfor kan det da også komme bag på nogen, at det ikke er så udbredt, som man måske skulle tro, når man ser porno og læser artikler her på sex&samliv.

I hvert fald hvis dette amerikanske studie står til troende og kan overføres til danske forhold - hvilket det ikke nødvendigvis kan:

Forskere har analyseret omfattende data fra en større statistisk national undersøgelse med 10.463 repræsentativt udvalgte kvinder i alderen 18 til 44.

Masser af analsex til bi-piger

Syv ud af ti får ondt i røven af analsex

Forskerne søgte efter korrelationer mellem analsex på den ene side og ting som alder, religiøsitet, antal sexpartnere, anden seksuel adfærd og samt uddannelse på den anden side.

Annonce:

Helt overordnet viser tallene, der er trukket mellem 2006 og 2010, at 13 procent havde haft bagbordssex de seneste tolv måneder, mens 36,3 procent har prøvet det mindst en gang i livet.

Som bekendt kan man sige meget med statistik uden rigtige at fortælle noget. De pudsige korrelationer, som måske viser, at røvsex mest er for personer med et vist frisind, er:

Kvinder, der har dyrket analsex seneste år, gik mindre i kirke, haft flere sexpartnere, dyrket oralsex og været behandlet for kønssygdomme. For kvinder, der på et eller andet tidspunkt i livet har stiftet bekendtskab med sport i 2'eren, var der - udover ovennævnte sammenhænge - korrelation med højere løn og højere uddannelse samt brug af stoffer.

Da der generelt sjældent blev brugt kondom ved analsex, er forskernes konklusion: Kvinder skal huskes på, at der er større risiko for hiv-smiite, når man dyrker analsex.

 SEXPERT-TV: Go' røv giver lyst til analsex

Analsex kommer bag på pigerne

Danske kvinder afslører: Derfor er analsex frækt

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: