Annonce:
Annonce:

Anna, 30: Derfor fortæller jeg om mit sexliv på nettet

Danskerne under dynen: - Jeg er ret åben overfor sex og finder det ikke grænseoverskridende eller intimiderende at skrive om disse oplevelser

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Annonce:
Følg Sex & Samliv

- Jeg går ret tæt på mig selv i mine indlæg, der er baseret på min egne og mine veninders oplevelser.

Sådan fortæller 30-årige Anna om bloggen godisengen.dk, som hun har haft to år.

Her blogger hun om singleliv, parforhold, sex, om forskelle på mænd og kvinder i al almindelighed. Og så tester hun sexlegetøj.

Anna mener, at det er de sande historier, der oftest er de bedste:

- Det er dem, læserne kan relatere til. Jeg er ret åben overfor sex og finder det ikke grænseoverskridende eller intimiderende at skrive om disse oplevelser, siger Amanda, der erkender, at der visse grænser:

Følelser
De mere intime detaljer om følelser, kan hun have svært at berette om:

Annonce:

- Dette kan være detaljerede oplysninger om f.eks brud med en kæreste, det synes, jeg er svært. Der kan det godt komme for tæt på at skulle dele den slags med hele verden. Dette er ikke kun i forhold til mig selv, men også andre involverede parter, fortæller Anna, hvis nære bekendte og kærester kender til bloggen.

Der har været personer, der ikke altid syntes, det var fedt at genkende sig selv i et indlæg. Specielt ikke, hvis det der står ikke er særlig flatterende.

- De fleste synes heldigvis blot, det er sjovt og deler gerne ud af oplevelser. Men jeg finder det også vigtigt at dele intime detaljer fra mit følelsesliv selvom det er svært, da det er med til at give dine læsere et bedre indblik i, hvem jeg er som person, og at jeg også bare er et menneske, siger Anna, der tænker meget over, hvad hun deler, når det bliver personligt.

Tinderslut: Piktilfredse mænd er dårlige i sengen

Populære
De indlæg, der er mest populære på godisengen.dk, er frække historier og de sjove og pinlige beretninger fra Annas veninder, som på bloggen kaldes Hønsegården.

Annonce:

- De, der får flest kommentarer er ofte indlæg der handler om egne funderinger kønnene imellem. Dette kunne være emner som utroskab, at flytte sammen, at slå op osv.  Det er også disse emner, jeg selv finder mest interessante at berette om, da de giver anledning til tanker og debat, og således også er med til at gøre mig klogere på det givne emne.

Godisengen.dk begyndte som Kvindeblog om kvinder til kvinder, men efterhånden er flere og flere mandlige læsere kommet til. De kan især godt lide de frække historier, fortæller Anna, der oplyser, at de fleste læsere er 30-45 år.

Flirt
Får du slibrige tilbud fra læserne?
- Jeg modtager ind i mellem mails fra mænd og kvinder, men det er oftere spørgsmål omkring sex, noget de måske har læst på bloggen, end det er frække tilbud. De er simpelthen nysgerrige på et givent emne og spørger derfor til råds.

- Det er dog sket, at der har været en fræk kommentar imellem eller flirtende undertoner. Ellers er de fleste meste oftest rosende kommentarer til et givent indlæg, de synes godt om, og det er jo dejligt, lyder det fra Anna.

Annonce:

- Hvorfor har du valgt at være anonym?
- Det er, fordi bloggen er så udleverende og ærlig. Faktisk er det mere for mine relationers skyld end min egen. Jeg skammer mig ikke over bloggen, men er stolt over, at den efterhånden er blevet så populær, og at folk synes godt om det, jeg laver.

- Jeg tror dog, at mange i min omgangskreds, især de der optræder på bloggen, ville finde det svært at dele deres intime historier, hvis den ikke længere var anonym. Det ville nok også være sværere for mig selv, især med detaljer fra mit private følelsesliv, som sagt kan det være svært at lægge et brud ud for hele verden, og endnu mere hvis alle ved, hvem både du er han er.

- Jeg er bange for, at hvis bloggen ikke anonym, ville jeg ubevidst censurere og distancere mig selv mere fra indholdet. Det mener jeg ville være ærgerligt, da det lader til, at det netop er denne ærlighed, folk finder tiltalende.

Andre blogs
Der er en frodig underskov af erotiske blogs, hvor de fleste er skrevet af kvinder. En af dem er laurasunivers.dk, som styres af 29-årige Laura:

Annonce:

- Bloggen startede med bare at være et frirum, hvor jeg kunne ytre mine meninger omkring de forskellige sexdebatter rundt omkring på nettet, men efterhånden som interessen for bloggen blev større og besøgstallet steg, valgte jeg at sætte mere tid af til den.

- Det udviklede sig hurtigt, og nu er vi her i 2017, og min blog er en fast del af min hverdag. Min blog er det sted, hvor jeg kan kommunikere med mennesker på afstand. Et frirum, hvor jeg kan ytre mine meninger, debattere med folk omkring 'alt det vi ikke taler om til daglig', samtidig med at jeg kan trække mig tilbage og bare nyde roen omkring mig.

- Hvis man besøger min blog i håbet om at få lov at se en masse frække billeder af mig, bliver man skuffet. Jeg deler mange frække billeder og videoer, men det er ikke af mig, og det bliver det heller ikke. Jeg er stolt af min krop, men min kæreste ser gerne, at der ikke lægger en masse nøgenbilleder af mig på nettet.

Her er en lille vifte af andre af kvindelige sexbloggere, som løfter sløret for deres ualmindelige sexliv. Personerne bag er anonyme.

Annonce:

Unge piger
Miss Grey  hedder forummet, hvor en række danske piger i 20'erne (plus en eneklt på 45) deler ud af godteposerne. Og selv om navnet mere end antyder, at der er BDSM med smæk og pisk og dominans og underkastelse på programmet, så skriver Miss Lara, Miss og Miss Vanilla og hvad de ellers kalder sig om alt muligt andet også, singleliv og kærester og hvad der nu er vigtigt for piger i den alder og deres givetvis ret unge målgruppe.

Kicks og kinks
Glittermascohist er også en kvinde i 20'erne, som blandt andet tænder på smerte. Hun præsenterer sig selv:

'Mange tror at det at tænde på smerte, er sygt og forskruet, i min verden er det ganske normalt og jeg vil ikke kunne undvære det – de stoffer der bliver skudt ud i kroppen når smerten rammer er fantastisk, og det kick jeg får er helt fantastisk. Jeg er vild med den øjeblikke smerte der opstår når redskabet rammer huden, de mærker der kommer efter en god omgang. Mærkerne på min hud minder mig om nogle fantastiske øjeblikke.'

Antifeminstisk slavinde
Ude i den erotiske del af blogosfæren fylder det sorte univers en hel del. Antageligt får BDSM og swingerliv folk til tasterne. Vi kan finde flere sorte sexblogs end dem af vanlilje. En af de lidt 'ældre' kvinder er Slavindemariamagdalena's Blog.

Annonce:

Her bliver der så sandelig ikke lagt fingre imellem. Hun beskriver sig selv således:

'Kvinde – slavinde – tøs – submissive – masochist – feminin – antifeminist – og skøge for Ham. Slavinde af hjerte og sind – ejet og mærket af Master Boas.

Fra mit 14. leveår har jeg tilhørt Ham, og jeg vil elske, tilhøre og tilbede Ham til døden mig skiller.

Det er ikke et game, ikke en leg, det er mit liv. En patriarkalsk livsstil, med Ham som Herre og overhovedet, og mig som slavinde for Ham – 24/7.

Det er mig en ære at være fundet værdig til at betjene og behage Herren min, i lydighed, hengivenhed, ydmyghed og ærefrygt.'

Promiskuøs
En af de ældre blogs er Stjerneskud og Vildskud, hvor en submissiv swingerkvinde i 30'erne har udleveret sig selv siden 2009. Hun præsenterer sig sådan her:

Annonce:

'Jeg skriver om mine egne erfaringer og andres, som giver mig fornøjelsen af at berige min vinkel i den promiskuøse livsform. Jeg nyder mit anonyme fri-rum her til at dele mine tanker. Jeg udleverer ikke bare en del af mit sexliv, men også de mennesker jeg har kær i den frække vinkel, men aldrig deres identitet.'

Længsler og dominans
Man forstår, hvorfor '50 Shades' blev et gigahit, for det myldrer med blogs fra unge (og ældre) submissive kvinder, som alle nyder at være en herres eje og redskab.

For eksempel Slavindetanker.

Hun præsenterer sig sin blog således:

‘Det du ser er den stærke kvinde, hende der har styr på hus, børn, job og familie … Altid i kontrol … Du ser ikke underkastelsen som bor i hende ej heller de gnister som Han antænder med Dominansen, glæden ved smerten og lysten til altid at behage Ham …Aldrig i kontrol … Jeg giver dig min tillid, jeg giver dig min sjæl. Respekter mig derfor, som du respekterer dig selv… Elsk mig og mærk mig, og gør det fordi… Du er min Herre og finder fryd deri…’

Annonce:

Når du vel kommer ind på en af de mange blogs, vil en frodig underskov af kinky skriverier åbenbare sig for dig. Dem finder du ved at tjekke bloggernes links til andre blogs eller følge kommentarerne.

Så frække er de perverse blogs

Derfor er frække ord mest for kvinder

Blogger: Mit liv som swinger

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: