Bedst sex med mænd over 40

Ny undersøgelse giver de modne mænd topkarakterer i sengen

300 kvinder kan ikke tage fejl: De unge mænd er nogle brushoveder, mens mænd over 40 er kyndige og tålmodige elskere, som ved, hvordan kvinden skal behandles i sengen. (Modelfoto: All Over Press)
300 kvinder kan ikke tage fejl: De unge mænd er nogle brushoveder, mens mænd over 40 er kyndige og tålmodige elskere, som ved, hvordan kvinden skal behandles i sengen. (Modelfoto: All Over Press)
Sex bliver bedre, frækkere og sjovere med årene. Det ved enhver.

Faktisk mener flere sexeksperter - og her er ikke kun tale om modne husmødre - at sexlivet bliver mere hedt end nogensinde, når man har passeret de 40.

En undersøgelse i det svenske kvindemagasin Tara viser, at næsten halvdelen af de adspurgte kvinder synes, at mænd over 40 er fede elskere.

Kyndige og tålmodige
Tara er et trendy magasin for modne kvinder, og i sexstudiet placerede hele 46 pct. mænds maksimale ydeevne mellem 40 og 50 år.

Nogle vil sikkert undre sig over, at de voksne mænd vandt over de unge vaskebrætstyper, men 300 svenske kvinder kan ikke tage fejl: De unge mænd er nogle brushoveder, og de ældre er kyndige og tålmodige partnere.

Valget af de modne mænd handler om to ting. Dels kan de modne nyde en kvindekrop, selv om kvinden måske ikke ligner Angelina Jolie, dels har erfaringen lært dem, hvordan kvindekroppen skal behandles. Så de fumler ikke så meget.

Sex handler om lydhørhed
De unge er måske mere virile. Der er ligesom mere vårbuk over sagen. Men trods deres seksuelle nysgerrighed er de sjældent modige nok -eller frimodige nok til sjove lege eller eksperimenter. Hvilket ofte bare handler om, at de sjældent ved, hvad der er op eller ned.

Ifølge Tara handler god sex om lydhørhed og omhyggelighed, og det er her, at mænd over 40 år scorer.

Et eller flere forsøg som ægtemænd har lært dem, at de lige så godt kan høre efter først som sidst.

Og da sex i den alder heller ikke længere er en hverdagsbegivenhed, kan de lige så godt gøre sig umage, når de nu er ved det.

Har prøvet det meste
Den tryghed, der ligger i at vide, at der ikke er ret meget under solen, han ikke har prøvet før, får den erfarne Don Juan til at optræde mere indsigtsfuldt end de yngre.

Blandt andet er den voksne typisk for klog til at læne sig op ad et par flasker rødvin, før der skal leges under dynerne. Dels behøver han ikke at drikke sig mod til, dels ved han godt, at hans fysiske ydeevne passer bedre til powernaps end til fræk sex, hvis han har drukket.

Præstationerne i diverse pornofilm ligger meget langt fra virkeligheden, men nogle af ideerne kan man måske godt låne, hvis man har mod, lyst eller bare er lidt kinky.

Modne kvinder stiller krav
Når de modne mænd scorer så flot på præstationsskalaen, hænger det i nogen grad sammen med, at den partner, de i de fleste tilfælde er sammen med, også er voksen.

Modne kvinder har en bedre selvforståelse og en større erkendelse af egne behov end deres yngre medsøstre.

De tager bladet fra munden og stiller krav, og på den måde starter lagensamværet ikke som en gættekonkurrence præget af præstationsangst, men en tryg og sjov affære.

Fysisk forfald
Og så er der udseendet. Mange mænd kan op imod de 40 år have bøvl med at forstå, at de er ved at blive voksne.

De er især bange for det fysiske forfald, men når de så har rundet de 40 år, falder der ofte lidt ro over feltet, mens accepten breder sig.

Af samme grund kan de dermed få deres jævnaldrende kvindelige partnere til at slappe af trods de knapt så spændstige bryster og knapt så flade maver eller faste lår.

Hvis både manden og kvinden skal ligge og trække maven ind under hele seancen for at få henholdsvis bryster eller brystkasse til at tage sig så voluminøst ud som muligt, er der næppe megen overskud til nydelse.
1 kommentar
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere