Annonce:
Annonce:

Store penisser passer til store kvinder

Alt over 16 centimer er rent blær...

Er du meget veludrustet, passer en frodig kvinde bedst. (Foto: colourbox.com)
Er du meget veludrustet, passer en frodig kvinde bedst. (Foto: colourbox.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Jo mere sul kvinden har på bagdelen, maven og rundt om skede-indgangen, jo flere centimeter kan hun også klare vaginalt, uden det gør ondt på hende.

Det mener 38-årige Jeanne, der har tabt mere end 70 kilo.

Tabte 75 kilo: Nu gør de store p.... ondt

Der er en årsag til, at langt de fleste mænd har en penis i størrelse medium (cirka 14 - 16 centimeter i erigeret tilstand). De passer til dybden af kvindens skede - og mere skal der i realiteten jo heller ikke til. Resten er rent blær.

Er man ekstra lang, vil man heller aldrig opleve at få alle centimeterne med indenfor. Oven i dette skal de veludstyrede helt konsekvent passe på med ikke at gå alt for hårdt til stålet, for så kan det altså seriøst gøre nas på hende - ikke mindst vaginalt.

Mænd vil også have store dillere

Kvindens skede varierer nemlig ikke i lige så høj grad i dybden, som længden af mandens pik gør.

Annonce:

- Jeg var simpelthen bange for, at der var noget fysisk i vejen med mig, hvorfor jeg valgte at gå til lægen for at blive tjekket, og heldigvis, viste det sig, var det intet i vejen. Altså lige ud over, at jeg ikke længere kan kapere de helt lange, som jeg med stor fornøjelse ellers kunne tidligere. Dengang jeg mildest talt vejede en del mere, smiler 38-årige Jeanne, der, da hun var tungest, vejede 140 kilo - og altså havde noget mere sul at stå imod med seksuelt end i dag, hvor hun er blevet en slank kvinde.

- Prøv at lægge en pude på bagdelen, inden manden kommer til bagfra, og så vil han af helt naturlige årsager ikke kunne trænge nær så langt op i dig, som ellers, forklarede min læge meget sigende - og det har hun selvfølgelig helt ret i, fortsætter Jeanne, som dog fortsat er dybt fascineret og tiltrukket af de helt lange pikke, men afholder sig nu langt hen ad vejen fra at lade en sådan størrelse penetrere hende vaginalt. Ellers skal vedkommende godt nok være endda meget forsigtig.

Størrelsen betyder noget - for mænd

To store mænd
Vi har talt med to veludrustede mænd om fordele og ulemper ved at have en stor pik

Henrik, 22 centimeter:
- Jeg kunne aldrig finde på at fortælle en kvinde, der ikke kender mig i forvejen, at jeg er ekstra stor mellem benene. For man ved jo aldrig, om det bliver positivt eller mere negativt modtaget.

Annonce:

Det er jo umiddelbart svært at se på en kvinde, om hun tænder på en stor eller ej, siger Henrik, der har sin ugentlige gang i sexklubben Adam og Eva i Vanløse ved København.

Den samme klub, der huser - indtil andet er målt og bevist - landets største/længste lem på hele 25 centimeter, der for noget tid siden vandt konkurrencen 'Danmarks længste penis'.

Så stor er Danmarks største diller

- Jeg skriver en del med kvinder via diverse datingsider på nettet, men jeg vælger helt bevidst ikke at lægge billeder af mit lem op. Men bliver jeg helt konkret spurgt til størrelsen, så giver jeg selvfølgelig også et ærligt svar – og kan da også godt finde på at sende vedkommende et foto eller to, fortsætter Henrik, der et par gange har været ude for, at en kvinde har vendt tommelfingeren nedad på grund af længden.

Men når først damen begynder at spørge til centimeter, så er det som regel altid på grund af, at hun er til de noget større af slagsen. Ellers i hvert fald ønsker en minimumslængde.

Så stor er Danmarks største diller

Annonce:

- Det er da ikke særligt behageligt eller ophidsende at få at vide, at man skal tage det lidt mere roligt, passe mere på, når man er midt i at knalde. Omvendt er det ret så forståeligt, hvis det ligefrem gør ondt at være sammen med mig.

Det er ofte i de situationer, hvor Henrik bliver revet med af lysten og liderligheden, at det som regel går galt. Hvor han giver den lidt for meget gas, og hvor hun måske ikke vælger at sige fra, før det gør lidt for meget nas på hende.

- Jeg kan rigtig godt lide at være den dominerende i sengen, men skal samtidig passe på med, at jeg ikke støder for hårdt til - og indimellem kan det altså godt være svært at finde en balancegang.

Oven i dette kommer, at man endelig ikke bør tro, at størrelsen betyder alt.

- Den har jeg et par gange fået slynget i hovedet, siger Henrik, der er glad nok for sit ekstra lange lem, men indimellem altså godt kunne ønske sig, at han kunne lægge hjernen lidt mere på hylden, når han tager en kvinde vaginalt.

De gør din diller større

Annonce:

Med hensyn til kvinder med lidt mere sul på kroppen, så tænder de ikke Henrik. Han har dog været sammen med et par stykker, der var såkaldt overvægtige.

- Jeg har svært ved at forestille mig, at jeg på grund af længden på min pik primært vil komme til at gå efter overvægtige kvinder, men der er da noget rigtigt i, at jeg bedre kan slå mig løs, når jeg ikke hele tiden skal passe på. Problemet med en stor kvinde er så bare, at min hjerne ikke helt vil tænde, siger Henrik.

Store-Allan, 23 centimeter
Vi har tidligere skrevet om Store-Allan (mandens alias, når han medvirker i artikler), i forbindelse med blandt andet konkurrencen Danmarks længste penis, hvor han langs målebåndet strakte sig til en andenplads.

Allan har været gift i mange år, men har af hustruen fået lov til at sexlege ved siden af. Og når han skal score, spiller han i høj grad på netop længden og tykkelsen af eget vedhæng.

Annonce:

Det er Allans varemærke, hans egen unikke måde at sælge sig selv seksuelt på - og det store vedhæng er da også det, kvinderne først og fremmest tænder på og er ude efter.

Siger Allan selv!

- Der er slet ingen tvivl om, at det i mange tilfælde er en – ja, ret stor fordel for mig, at jeg har en 23,5 centimeter lang og ret tyk tissemand at byde kvinderne på. Men selvfølgelig har jeg også oplevet at blive valgt fra, fordi jeg i kvindens øjne er FOR stor. Det sker dog heldigvis kun meget sjældent, må jeg lige tilføje.

- I langt de fleste tilfælde er størrelsen, længden og tykkelsen kun et ekstra plus for mig, fortæller Store-Allan, der på grund af sin interesse for at swinge og dyrke diverse former for udendørssex blandt andet slår sine folder på danske SwingerDating.dk.

Slut med små dillere

23 tykke cm
På sitet, hvor både private swingere og de, der går i klub, boltrer sig, går manden meget passende under profilnavnet '23tykkecm.'

Annonce:

Så er kvinderne nemlig ikke det mindste i tvivl om, hvad de kan opleve ved at være sammen med ham. Lige som de kvinder, der ikke er til en ekstra stor, selvfølgelig så bare ikke kontakter manden.

Store-Allan er ikke selv i tvivl om, at rigtig mange kvinder (om ikke andet i fantasien) tænder på at være sammen med en mand, der har et ekstra stort lem.

Samtidig betyder det altså ret så meget, hvordan manden nu engang agerer med sit medfødte ”værktøj” i sengen. Når det kommer til analsex, så er der i princippet ingen ko på isen.

Her kan selv de endda meget lange i princippet komme helt i bund, hvis altså den kvindelige eller mandlige partner vel og mærke er med på numselegen.

Den store orgasmekrig

Når det gælder vaginalsex, ser de fleste kvinder meget gerne, at mandens penis ikke er alt for tynd i kødet. En pik kan ikke blive for tyk, kun for lang, mener ikke så få kvinder.

Men så er der jo lige Allan, der både har godt med volume og længde at byde sine sexpartnere på.

Annonce:

- Det skal jo helst være godt for hende, så selvfølgelig passer jeg på, når jeg boller en kvinde vaginalt. Men problemet er jo ikke specielt nyt for mig, sådan har det jo altid været - og er det vel for alle mænd, der er ekstra godt udstyret, fortsætter Allan, der, som han skriver i sin søgeprofil på SwingerDating.dk, specielt er til kvinder, der har frodige og kvindelige former.

Der da også passer ret fint til det faktum, at ekstra store tissemænd passer til ekstra store kvinder.

- Som sagt, så passer jeg altid på, er forsigtig, når jeg boller en kvinde vaginalt, men der er da også de, hvor jeg kan køre lidt mere på - og det er ofte kvinder med lidt gode former. Det er nu ikke noget, jeg tidligere har tænkt så meget over - men måske er der noget om snakken. Det lyder jo egentlig ret logisk, siger Store-Allan.

Vi vil have en hårdere diller

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: