Annonce:
Annonce:

Det siger Facebook om dit parforhold

Jo flere opdateringer om kæresten, desto bedre forhold...

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Det er åbenbart ikke kun for at prale om sit 'perfekte liv', at din veninde til stadighed poster billeder på facebook, hvor hun optræder med sin kæreste samt tagger vedkommende i endeløse opdateringer.

Hun har faktisk et velfungerende forhold.

Det fremgår af en ny undersøgelse i 'Computers in Human Behavior', hvor kommunikationsforskerne fra USA også påviser, at jo flere partnere vi har haft, jo flere flere interesser har vi - hvilket tyder på, at vi udvikler os i parforholdet og annammer partnerens interesser, som vi så tager med videre i livet og næste forhold.

Drop eks'en på facebook

En af forfatterne, Christopher Carpenter, der tidligere har skrevet om facebook og narcissisme, forklarer, ifølge sciencedaily.com, at han forsker i vores adfærd på facebook, fordi det sociale netværk giver et unikt indblik i vores liv.

Annonce:

- Vi kan se, hvor ofte personer interagerer med deres partner, hvad de skriver til hinanden og hvordan de præsenterer sig selv på profilen, siger Carpenter, der forklarer, at, vi nok kan lægge en ekskæreste bag os, når forholdet slutter, men båndene er sværere at klippe:

- Vi ser måske ikke personen mere, men når vi udvikler et forhold med en person, overtager vi nogle af vedkommendes interesser og træk, og i mange tilfælde holder vi fast i disse, efter forholdet er slut. Facebook udgør en enestående måde at undersøge, hvordan disse spor af tidligere forhold forbliver på vores profiler.

I alt 425 mænd og kvinder deltog i studiet.

Sådan scorer du på facebook

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: